reklama

Listopad 2009

A mnie wczoraj wieczorem dopadł potworny ból nerek! Skręcałam się na łóżku. Jakiś miesiąc temu mnie zawiało i od tamtej pory co kilka dni mnie pokłuwa w nerach. Ale to, co się wczoraj działo, to była jakaś masakra! Dzisiaj jest już o niebo lepiej, ale dalej czuję lekki ból. Wysłałam właśnie mojego małżonka do sklepu po suszoną żurawinę - zawsze mi pomagała. Mam nadzieję, że to nie jakieś zapalenie! Nie sikam przez to częściej, ani nic takiego. Zresztą w poniedziałek zanoszę mocz do badania, to zobaczę czy coś nie złapałam!

reklama
juz pisalam jakis czas temu ze mi leci jakas wydzielina z cycka ale teraz to juz mam powodzie ja lubie w domu bez stanika chodzic ale teraz juz musze zapomniec o tym musze podkladac sobie papier albo platki kosmetyczne bo ciagle leci mi z tej jednej piersi az mam dosyc:wściekła/y: czy ktorejs z was tez to dotyczy? boje sie ze cos ze mna nie tak niedosc ze leci tylko z jednego cycka to czemu tak wczesnie i duzo?:confused:

Hahaha Ci mężczyźni ;) Mój raz też kiedyś powiedział, że wie, że to dziewczynka, bo bardzo chce córcie-sam nawet imię wymyślił dla niej-Maja. A ja nie czuje kto to będzie, bo jest mi to bez różnicy, gdyby był chłopiec to na imię mu damy Patryk-to ja wymyśliłam :tak: 13 lipca mamy usg3d to jak się uda to jednak zapytamy o płeć, bo małżonek jednak chce wiedzieć to tam w brzuszku rośnie :) a miała być niespodzianka na porodówce.
Ale w sumie jak w tej chwili kupujemy mieszkanie i je remontujemy, to kolory w małym pokoju moge dobrać pod dzidziusia :)

Egzamin miałam ciężki, połowe rozwiązałam, jak nie zalicze to we wrześniu poprawka.
Pozdrawiam, miłego dzionka i do później :)

Znam ten problem (niestety), ale w tym przypadku jestem bezlitosna - szturcham go, budzę i proszę, żeby obrócił się na bok (wtedy nie chrapie). W końcu i ja chyba mam prawo do snu prawda?? ;-)

a nie ma tu u nas jakiegoś super leku na chrapanie...?
wiem że w pl są w areozolu.... czasem to z chęcią przeniosłabym się na kanapę w salonie....:sorry2: ale jakoś pod kołderką ciepło;-)
kurde muszę coś znaleźć....
bo już mnie taki nerw bierze... nawet jak mu się wczoraj na filmie przysnęło i chrapnął to na niego nakrzyczałam:zawstydzona/y: bo już nie wyrabiam.....

madziek napewno zdasz:tak: nie martw się....

mój też powiedział że będzie dziewczaynka....
a ja zawsze mówię że chłopiec... to i tak swoje:sorry2:
jak do mnie dzwonie z pracy to pyta "jak się dziś moje dziewczynki czują"
a ja mówię że synek dobrze ale ja nie za bardzo.... to się ze mnie śmieje i twierdzi że zobaczę że będzie dziewczynka....:-p

Egzamin miałam ciężki, połowe rozwiązałam, jak nie zalicze to we wrześniu poprawka.
Pozdrawiam, miłego dzionka i do później :)

No co Ty jak połowę to na pewno zdałaś, kiedy masz wyniki. Ja od dwóch dni walczyłam z pralka i w końcu wyciągnełam białą flagę i zadzwoniłam po fachowca. Bedzie w poniedziałek, nie wiecie przypadkiem czemu pralki psują się po samej gwarancji? To nasz prezent ślubny :(.

no to miała pralka wyczucie:dry:
hehe ...
ja nie wiem czemu się psują.... bo jeśli się moja popsuje to muszę tylko do własciciela zadzwonić....:-p nic nie płacę on daje nową.....

cielkawe ile taka fachowa robota kosztuje....:baffled: peewnie kupę kasy....

no to miała pralka wyczucie:dry:
hehe ...
ja nie wiem czemu się psują.... bo jeśli się moja popsuje to muszę tylko do własciciela zadzwonić....:-p nic nie płacę on daje nową.....

cielkawe ile taka fachowa robota kosztuje....:baffled: peewnie kupę kasy....

Ile kosztuje to Ci powiem w poniedziałek, to gdzie ty kupiłaś tą pralkę, że masz z nią tak dobrze......

reklama
juz pisalam jakis czas temu ze mi leci jakas wydzielina z cycka ale teraz to juz mam powodzie ja lubie w domu bez stanika chodzic ale teraz juz musze zapomniec o tym musze podkladac sobie papier albo platki kosmetyczne bo ciagle leci mi z tej jednej piersi az mam dosyc:wściekła/y: czy ktorejs z was tez to dotyczy? boje sie ze cos ze mna nie tak niedosc ze leci tylko z jednego cycka to czemu tak wczesnie i duzo?:confused:
może mas zpo prostu "słabe zaworki" jak to nazywa moja mama. Jej tez sie ciągle lało. A piersi też moga być różne.
Zapewne nie ma powodu do obaw. Ja jednak pokazałabym to lekarzowi na najbliższej wizycie żeby zobaczył czy to na pewno siara a nie np jakaś ropna wydzielina. Mlekotok może tez być związany z wysokim poziomem prolaktyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry