reklama

Listopad 2009

Cześć dziewczyny!
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć, co u Was. Moje nerki już ok, mam nadzieję, że to była jednorazowa sprawa. Za to humor mam dzisiaj beznadziejny. Jakaś taka przygnębiona jestem, martwię się nie wiadomo czym...może pogoda tak na mnie wpływa, bo leje od rana. Najchętniej poszłabym spać - może tak zrobię!

reklama
Witajcie, ja tylko na chwilke aby sie przywitac bo od piatku nie zagladala na bb bo moj ussyn chory i na razie nic nie wiadomo co mu jest!
W piatek wieczor dostal znienacka tem 39st, ok godz 4tej to chyba mial z 40st, o 8rano nadal 39,4st. Syropki i czopki zbijaly tylko do 38,6st, wiec w sobote rano wyladowalismy u lekarza. Obadal malego, osluchal i stwierdzil, ze nic nie widac i nie slychac, ze to cos wirusowe, ze moze sie 2-3 dni wykluwac a moze minac bez sladu. Mamy podawac syropki i obserwowac. I tak bylo. Cala sobote goraczkowal, w nocy o 4tej znowu kryzys, ale o godz 7tak sie spocila jak myszka(koszulke mozna wyzymac) wiec go przebralam i pospal do 9.30! To dla niego i dla nas szok! Ale jak wstal juz to tem tylko 37,7st(sukces i to 5.5godz od leku! Wczesniej po 2.5godz tem spowrotem wzrastala), teraz Macio w formie rozrabia ale znowu tem wysoka 38.8st. Zobaczymy co z tego wyniknie...Ale weekend do bani...
Martwie sie, pozniej Was poczytam.
Buziaczki

Z tymi piersiami to masakra jakaś. Ja chyba zaczełam sie przez nie garbić :) z 75b zrobiło się 75d i nadal się powiększa. Tęsknię za starymi stanikami :(
Mnie też czasem bolą plecy i też raz miałam problemy z chodzeniem, ale powiem wam, ze odkąd zaczęłam chodzić 2 razy w tygiodniu na basen, lepiej się czuję i te plecy bolą, ale mniej, więc polecam jak nie macie przeciwskazań.

Pozdrawiam

Cześć Mamuśki
U nas już drugi dzień nie przestaje padać deszcz, przez co mogłabym z łóżka nie wychodzić :((
laski, ale wy mnie dołujecie z tą pralką :(. Żartuje mam nadzieję, że to jakoś przetrwam, ona nie ma jeszcze 3 lat!!!!!
co do tych ich strzałów to zobaczymy co z tego wyjdzie w listopadzie, albo październiku, albo w grudniu :)
U mnie też się wczoraj pralka zepsuła, chociaż już jakieś 2 tygodnie temu był pan i sprawdzał czy wszystko oki, bo już wtedy odgłosy mi się nie podobały, wymienił tylko jakąś malutką część i powiedział że wszystko oki. Pralka ma 4 lata. Ciekawe ile teraz będą chcieli za naprawę. Pewnie 300zł

royanna oby to nie było nic złego... trzymam kciuki
mary_mary ty się nie przejmuj tą wagą tak strasznie, ja też już przed ciążą miałam nadwagę więc też nie powinnam dużo przytyć, ale u mnie jest sprawa troszkę gorsza niż u ciebie. Jestem już w 19 tygodniu a mam na wadze minus 1,5 kg porównując do wagi sprzed ciąży. Więc ja się mam czym martwić!! Na początku ciąży ubyło mi 4 kg, później zdążyłam troszkę odrobić a przez moją ostatnią anginę znowu schudłam 2, 5 kg :(( brzuszek rośnie więc jest ok ale zastanawiam się czy to nie przesada chudnąć w ciąży. Dodam że zwykle o 8:00 jem 2 kanapki z serkiem i pomidorkiem, o 12:00 jakąś zupkę, o 15:00 mięsko z sałatką, później jakieś jabłko albo jogurt i koło 20:00 kanapkę z pomidorkiem i szklanka mleka. Mało nie jem a jakoś po wadze tego nie widać, a powinno być bo zawsze miałam tendencje do tycia. Boję się ze później przytyje naraz z 10 kg.

to polka, wiec raczej to nie jest normalny jadłospis. :szok:

i co do tematu dietowego to musze się przyznac, że dziś apetyt mnie przerósł... właśnie zjadłam piątego pączka :sorry2:
może się przyzwycziła....
u nas też te śniadania są na porządku dziennie ale ja taam nie jem tych ich obleśnych bekonów sasydży i jajek..... bleeeeeeee
chyba tylko raz to jadłam bo nie byo nic innego w pracy do wyboru....

Z tymi piersiami to masakra jakaś. Ja chyba zaczełam sie przez nie garbić :) z 75b zrobiło się 75d i nadal się powiększa. Tęsknię za starymi stanikami :(
Mnie też czasem bolą plecy i też raz miałam problemy z chodzeniem, ale powiem wam, ze odkąd zaczęłam chodzić 2 razy w tygiodniu na basen, lepiej się czuję i te plecy bolą, ale mniej, więc polecam jak nie macie przeciwskazań.

Pozdrawiam
To duże Ci urosły:szok: moje się powiększyły z 80D na 80DD labo nawet 80E bo DD też czasem za małe:baffled: masakrycznie wyglądam o zawsze byłam szczupła i miałam duże piersi a teraz to już wogóle... że brzucha nie mam a cycki jak arbuzy:zawstydzona/y:

a kiedy ci tą pralkę naprawiają?? :-p hehe mam nadzieję ze nie za drogo będzie to kosdztować bo tak to lepiej nową kupić.... ;-)
ja pamiętam w pl też mi się po gwarancji popsuła ale to była jakaś niemiecka pralka no i mama musiała wymmienić ją na lepszy model bo tam cały system padł i się po prostu nie opłacało wymieniać bo do niemieckiej części drogie były:baffled:

ja wpadlam sie pozegnac w nocy jedziemy do londynu na lotnisko a potem samolotem do polski do wroclawia wiec musze isc wczesniej spac:blink: troche mi sie nie chce leciec a do tego boje sie o dzidzie jak te podroz zniesie:baffled: ale to tylko 2 godziny samolotem powinno byc okey:happy2: wpadne pewnie we wtorek po poludniu dac znac co po wizycie u lekarza (to bedzie nasza pierwsza z ginekologiem i mam stracha:sorry2:) mam nadzieje ze pochwale sie zdjeciami i plcia dzidziusia;-) pozdrowionka:tak:

nie masz siię czym bać.... ja też leciałam niedawno do pl...
do mojego gina...
i czekam już na wiadomość.... hiii.... ja jadę do pl gina za 2 tyg....:-p już się doczekać nie mogę.... zazdroszczę Ci.....
miłego pobytu życzę....:tak:

reklama
weri tak już z niego typ, co mało mówi, ale za to pewnie dużo robi, więc nie ma tego złego. na pewno dojdziecie do porozumienia i będziesz się z tego co teraz się dzieje śmiać.
mary__mary u nas to odwrotnie, ja to raczej gaduła jestem straszna, nawijam i nawijam temu mojemu mężowi, czasem to mnie ucisza, a on konkretny- dla niego coś jest albo białe albo czarne, z reszta to typowy strzelec, a ja ryba-tylko taka zdecydowana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry