B
Bura
Gość
Cześć dziewczyny!
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć, co u Was. Moje nerki już ok, mam nadzieję, że to była jednorazowa sprawa. Za to humor mam dzisiaj beznadziejny. Jakaś taka przygnębiona jestem, martwię się nie wiadomo czym...może pogoda tak na mnie wpływa, bo leje od rana. Najchętniej poszłabym spać - może tak zrobię!
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć, co u Was. Moje nerki już ok, mam nadzieję, że to była jednorazowa sprawa. Za to humor mam dzisiaj beznadziejny. Jakaś taka przygnębiona jestem, martwię się nie wiadomo czym...może pogoda tak na mnie wpływa, bo leje od rana. Najchętniej poszłabym spać - może tak zrobię!

masakrycznie wyglądam o zawsze byłam szczupła i miałam duże piersi a teraz to już wogóle... że brzucha nie mam a cycki jak arbuzy
hehe mam nadzieję ze nie za drogo będzie to kosdztować bo tak to lepiej nową kupić.... ;-)
troche mi sie nie chce leciec a do tego boje sie o dzidzie jak te podroz zniesie
wpadne pewnie we wtorek po poludniu dac znac co po wizycie u lekarza (to bedzie nasza pierwsza z ginekologiem i mam stracha