reklama

Listopad 2009

MONIA-AREK kochana idź do internisty, na pewno jak powiesz mu co Ci jest to dostaniesz skierowanie na ekg i upewnisz się, że wszystko o.k
(...)
Wiesz co?? Ten moj lekarz, to taki dupek, ze zanim da mi gdziekolwiek skierowanie, to chyba predzej jakimis tabletkami mnie nakarmi, bo moze samo przejdzie. Moja mama tez do niego chodzi i ma go juz po dziurki w nosie. Jak na prawde nie jestem umierajaca, z wielka grypa czy cos to do niego nie chodze.
Poczekam na mojego gina. Na razie jest na urlopie, ale na poczatku lipca idziemy do niego, to moze on cos poradzi na to. Chyba ze nie ma sie czym przejmowac.

reklama
ja wpadlam sie pozegnac w nocy jedziemy do londynu na lotnisko a potem samolotem do polski do wroclawia wiec musze isc wczesniej spac:blink: troche mi sie nie chce leciec a do tego boje sie o dzidzie jak te podroz zniesie:baffled: ale to tylko 2 godziny samolotem powinno byc okey.....:tak:

Tylko spokojnie, wszystko bedzie dobrze, czekamy na wiesci od lekarza i pamietaj ze z tymi naszymi chłopami źle, a bez nich jeszcze gorzej :-)

Ja dzisiaj muszę chyba trochę poleżeć bo coś chyba sobie nadwyrężyłam w plecach. Kucnełam i się szybko podniosłam i czuję się jakbym sobie mięsień naciągneła. mam nadzieję, że to tylko to i nic więcej. Boleć mocno nie boli ale czuje przy każdym najmniejszym ruchu. Jutro mam usg i wizytę na 10.10 więc cieszę sie że mnie lekarz zobaczy. Będę spokojniejsza, a zapomniałabym mąż wraca z środy na czwartek w nocy:rofl2:.

Mój kiedyś pytał dlaczego one się tak :rozlewają: jak na plecach (bez stanika) się położę... hahahha mówię "kochanie bo to są naturalne a nie silikony... które sterczą w każdej pozycji...:-D

Wiecie co?? Nasza kotka, to taka kochana i milusińska sie zrobila ostatnio, jak nie wiem co. Czasem to az w szoku jestem, jak sie przytuli do mnie. Wczesniej az tak do mnie nie przylazila. Ciekawe czy czuje co sie ze mna dzieje czy to po prostu przez to, że teraz w domu siedze wiecej??

no to masz fajnie... bo mój to stwierdził że nawet jak się położę to są duże....:zawstydzona/y:
ale nie mam sylikonów żeby nie było.... hehe
i mówi że lewą pierś mam większą.....:baffled:
a ja o tej koszulce to myślę o takiej z pełniejszymi ramionami albo na krzyż....

ja mam jeden bardzo wygodny stanik, fakt brzydki jak cholera, z triumpha. Jest zrobiony specjalnie dla kobiet w ciąży, jest na grubych ramiączkach i rośnie razem z moim biustem. Kosztuje około 80 zł. Wizualnie jest do niczego ale za to super wygodny. Nie wyobrażam sobie tylko nosić go jak będzie gorąco pod bluzką na ramiączka, bo wyglądałabym jak jakaś baba z wilekim cycem i homontem :))))
Ech..okres ciązy nie należy do seksownych okresowów w życiu kobiety pod względem bielizny, neistety.

ja się zastanawiam tak bo dzidzia będzie spod znaku skorpiona, a ja z żadnym skorpionem się nie dogaduję!!!! Ja jestem Bliźniak, mój Daniel Strzelec, a z nami będzie Skorpion ...Matko mam nadzieję, że kiedyś się wszyscy nie pozabijamy .... :))))

dziubasek08 ja ze skorpionami super się dogaduję, z resztą ze strzelcem-moim mężem też :) a jestem rybą. Myślę, że dasz radę :)

do albumu na forum wrzuciłam swój brzuszek, bo tu mi fotka nie weszła, potem jeszcze raz spróbuję ją wsadzić.

reklama
A ja juz wymiekam...Glowa mnie boli, od stresu pewnie. Moj maly o 18tej mial 39,7stC! A najgorsza ta bezsilnosc. Dzisiaj druga doba, moze to trzydniowka i jutro wieczorem wysypke dostanie? Oby, bo ja inaczej zwariuje! Nie ma nawet katarku! Ale kochany malec nie marudzi, tylko sie przytula i mowi: kocham Cie mamooo, ocham Cie tatooo, najbardziej na swiecie...I buduje klockami a nie spi. Po mnie to ma. Ja tez przy wysokiej tem nie spie, chyba ze juz nie mam sily chodzic. A moj maz i bracia to majac 37st spia. Ale to lepiej. Nie wiem jak noc przezyje. Lekarz mowi:dawac syropki, czopki, czekac 2-3doby...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry