reklama

Listopad 2009

reklama
madziek to chyba całkiem dobrze przybierasz a mi coś waga stanęła w miejscu
miałam 3 kg ale teraz troszkę spadłam 2,5 kg do przodu
i tak od miesiąca nic więcej się nie zmienia
ale brzuchol mi rośnie :tak:

madziek to chyba całkiem dobrze przybierasz a mi coś waga stanęła w miejscu
miałam 3 kg ale teraz troszkę spadłam 2,5 kg do przodu
i tak od miesiąca nic więcej się nie zmienia
ale brzuchol mi rośnie :tak:

U mnie identycznie ten sam przyrost i ten sam spadek. Jesteśmy prawie tak samo w ciąży, zobaczymy jak będzie dalej ...

a ja chce corcie tak ardzo ze chyba bede beczec jak we wtorek nam lekarz powie ze synek:baffled: no wiec powoli probuje sie na to przyszykowac wszystkim gadam ze to chlopiec :-p no ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe:happy2:
ja też bardzo chciałam córkę i jak na usg pani dr powiedziała, że chyba dziewczynka, to stwierdziłam, że jednak mógłby byc syn :-D a teraz to już mi wszystko jedno! byle szczęśliwie do końca!

Cześć Mamuśki
U nas już drugi dzień nie przestaje padać deszcz, przez co mogłabym z łóżka nie wychodzić :((
u nas dziś ładnie, ale ponoć cały przyszły tydzień ma padać :wściekła/y: i lipiec też ma taki być! lato ma byc dopiero w sierpniu, ale kto to wie jak będzie ;-)
ja wpadlam sie pozegnac w nocy jedziemy do londynu na lotnisko a potem samolotem do polski do wroclawia wiec musze isc wczesniej spac:blink: troche mi sie nie chce leciec a do tego boje sie o dzidzie jak te podroz zniesie:baffled: ale to tylko 2 godziny samolotem powinno byc okey:happy2: wpadne pewnie we wtorek po poludniu dac znac co po wizycie u lekarza (to bedzie nasza pierwsza z ginekologiem i mam stracha:sorry2:) mam nadzieje ze pochwale sie zdjeciami i plcia dzidziusia;-) pozdrowionka:tak:
szczęsliwej podróży i koniecznie odezwij się po wizycie (chociaz pewnie już tego nie odczytasz przed wylotem ;-))
ja się zastanawiam tak bo dzidzia będzie spod znaku skorpiona, a ja z żadnym skorpionem się nie dogaduję!!!! Ja jestem Bliźniak, mój Daniel Strzelec, a z nami będzie Skorpion ...Matko mam nadzieję, że kiedyś się wszyscy nie pozabijamy .... :))))
ja też mam taką nadzieję (znaczy, że my się nie pozabijamy) , tym bardziej, że ja Baran, mąż Koziorożec, no i będzie mały Skorpionek :-) oj ciekawe zestawienie :-)

a my mieliśmy dziś miłą niedzielę! wybralismy się na spacer. mąż porobił mi troszkę zdjęć, jak je zgram, to postaram się coś tu wkleić brzuszkowego! mam nadzieję, że uda mi się coś wybrać:-)
Dobrej nocki!

royanna mam nadzieję że w końcu temperaturka odpuści synkowi
moja mała kiedys przez 5 dni miała taka wysoka gorączkę i tylko zbijaliśmy czopkami jak już podchodziła do 39 żeby drgawek nie było
a osłuchowo czysta bez katarku i kaszlu
u lekarza byliśmy trzy razy
niby taki wirus był i bez antybiotyku przetrwaliśmy

może tez jakiegos wirusa Maciuś załapał

dużo sił dla Was wiem jak to wykańcza kiedy maluchy chorują:-(

Może to "Trzedniówka"? Kuba miał na jesieni. 3 dni bardzo wysokiej gorączki, a potem sama spadła. Jak opadła gorączka to pojawiła się wysypka, która potem sama znikła. Ale lekarz wpisał to w książeczkę tam gdzie wpisuje się choroby zakaźne mimo, ze ponoć można to kilka razy przechodzić.

gawit 2 kilo to nie tak dużo wiesz...
może ta ginka jest za ostra dla Ciebie:baffled: masakra....
wiesz ja bym się tam nie przejmowała...
co może masz się odchudzać?? do 20 tyg to Ty możesz jeszcze schudnąć i nawet o tym nie wiedzieć.... a jeśli masz apetyt to musisz jeść i już! bo to dla dzidzi....

Cześć kobietki :-) Stęskniłam się za Wami :-)

Na mnie gin krzyczy, ze za malo tyje :szok: Bo ostatnio przed weselem nie miałam czasu jesc i schudlam prawie kilogram :szok:

Wg pisma "Będziemy Rodzicami" ( nr specjalny z 2007 roku) powinnysmy tyć:
I trymestr - ok 2-3 kg
II trymestr - 0,5 kg na dzień, czyli około 6-8 kg
III trymestr - 2 kg na miesiąc
"Niepokojący przyrost wagi przekracza 5 kg na miesiąc, niezależnie od miesiaca ciąży"

witam dziewczyny ale napisalyscie od piatku:-)

No co Ty jak połowę to na pewno zdałaś, kiedy masz wyniki. Ja od dwóch dni walczyłam z pralka i w końcu wyciągnełam białą flagę i zadzwoniłam po fachowca. Bedzie w poniedziałek, nie wiecie przypadkiem czemu pralki psują się po samej gwarancji? To nasz prezent ślubny :(.
niestety teraz robia takie lipne rzeczy zeby zaraz po gwarancji sie psuly i trzeba bylo nowe kupic:-(
Od paru dni, moze parunastu mam palpitacje serca. Jak leze czy siedze i nagle serducho mi zasuwa jak oszalałe i po paru mocniejszych uderzeniach sie uspokaja. Słyszalyscie cos o tym?? Jak pracowalam, to mialam takie rzeczy na tle nerwowym, przez stres, ale teraz juz dawno nie pracowuje wiec od czego to??
ja tez mam takie objawy jak Ty w pierwszej ciazy tez tak mialam i to chyba bylo spowodowane anemia!!powiedz ginkowi o tym!!ja tez powiem nanajblizszym spotkaniu!!
etna36 też wiem co znaczy zepsuta pralka, męczyłam się z nią troszku, ale teraz rodzice kupili nowa i jest git :tak: a z reszta od sierpnia będę mieć własną w swoim mieszkaniu:-) Bardzo się cieszę, jak tylko o tym pomyślę, siedzę dziś nad katalogami z meblami i wybieram sobie.
a jakie katalogi ogladasz??jakich sklepow bo mnie tez czekam wykanczanie mieszkania:-)i do listopada musze zdazyc!!;_)ale dla nas bab to sama przyjemnosc zakupki:-)
ja wpadlam sie pozegnac w nocy jedziemy do londynu na lotnisko a potem samolotem do polski do wroclawia wiec musze isc wczesniej spac:blink: troche mi sie nie chce leciec a do tego boje sie o dzidzie jak te podroz zniesie:baffled: ale to tylko 2 godziny samolotem powinno byc okey:happy2: wpadne pewnie we wtorek po poludniu dac znac co po wizycie u lekarza (to bedzie nasza pierwsza z ginekologiem i mam stracha:sorry2:) mam nadzieje ze pochwale sie zdjeciami i plcia dzidziusia;-) pozdrowionka:tak:

Kochana napewno dobrze zniesiesz podroz:-)nie denerwuj sie no i czekamy na zdjecie bobaska:-)

U nas oczywiscie standardowo pada deszcz wrr piekne lato sie zapowiada wrr:-(

reklama
Od paru dni, moze parunastu mam palpitacje serca. Jak leze czy siedze i nagle serducho mi zasuwa jak oszalałe i po paru mocniejszych uderzeniach sie uspokaja. Słyszalyscie cos o tym?? Jak pracowalam, to mialam takie rzeczy na tle nerwowym, przez stres, ale teraz juz dawno nie pracowuje wiec od czego to??
Ja mam dokładnie tak samo - miałam robione EKG i wyszło prawidłowe, tylko puls mam za szybki. Robiłam do tego inne badania, okazało się, że TSH mam trochę za niskie i to przez to. Lekarz powiedział, że to się często zdarza w ciąży i nie ma się czym martwić. Zresztą ostatnio dość mi się nawet serducho uspokoiło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry