gosiulek73
mama K&K&A
A ja mam cały czas wrażenie że jak dzieci pójda wcześniej do szkoły to później wcześniej do pracy i będą podatki odprowadzać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

stwierdzil,ze bol w nodze to nie zakrzepica, bo noga bylaby spuchnieta caly czas,a nie obie nogi i wieczorem. nie podal za to zadnych sugestii, co to moze byc, wiec z wizyty jestem srednio zadowolona, mam nadzieje,ze chociaz kaszlu sie pozbede. i ciesze sie,ze tyle czasu kaszle, a mloda nic 
i to tylko jeden z ich cudownych pomysłow! dlatego wystąpiliśmy o mieszkanie zastępcze na czas remontu, ale wiadomo musi być standard co najmniej taki jak mamy obecnie więc byle gówna im nie weźmiemy! no to tweirdzą, że nic dla nas nie mają! no to my im, ze nie wpuścimy robotników do mieszkań póki nam nie zapewnią lokali zastępczych i zaczyna się wojna! i ogólnie to mam dość! żyjemy na kartonach bo posprzedawałam stare meble bo jak się trafił kupiec to nie czekałam! wszędzie syf, pył, kurz 
)