_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
słyszałam że dziś w naszych okolicach (wlkp) jest strasznie

mojej bratowej pozrywało panele z balkonu.... a do Łodzi mamy ok 80km

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gratulujeDziewczyny
Muszę się pochwalić, ze tym tygodniu przybylo w mojej rodzinie 2 nowych czlonków płci męskiej. W poniedziałek kuzynka urodziła Marcinka (4170 g, 59 cm, cesarka) a w środę druga kuzynka wydała na świat Oliwierka (3000 g, 52 cm poród naturalny). Teraz moja kolej i bardzo się cieszę, że będzie mial mój synuś towarzystwo do zabaw.
u mnie w rodzinie to samo moja bratowa ma lada dzien urodzic synka, potem moja siostra coreczke w pazdzierniku a ja oliveczke w listopadzie bedziemy mogly chodzic razem na spacerki bo mieszkamy wszystkie w jednym miescie
fajowosłyszałam że dziś w naszych okolicach (wlkp) jest strasznie

Dziewczyny
Muszę się pochwalić, ze tym tygodniu przybylo w mojej rodzinie 2 nowych czlonków płci męskiej. W poniedziałek kuzynka urodziła Marcinka (4170 g, 59 cm, cesarka) a w środę druga kuzynka wydała na świat Oliwierka (3000 g, 52 cm poród naturalny). Teraz moja kolej i bardzo się cieszę, że będzie mial mój synuś towarzystwo do zabaw.
A co to dla Was babeczki 15 dni(teraz już chyba 14?;-)), dacie radeDzieki, u nas z Viki ciut lepiej, skurcze juz tylko nocami - w dzien mam troche spokoju. Leze to wyciek minimalny. Jak wstaje to niestety dalej sie ze mnie saczy, wiec pewnie jeszcze troche polezymy. USG mam za 15 dni, a do tego czasu mam "odpoczywac tylkiem do gory"... Wytrzymalysmy 10 dni, wytrzymamy i 100...
:-)
). 
Dzieki, u nas z Viki ciut lepiej, skurcze juz tylko nocami - w dzien mam troche spokoju. Leze to wyciek minimalny. Jak wstaje to niestety dalej sie ze mnie saczy, wiec pewnie jeszcze troche polezymy. USG mam za 15 dni, a do tego czasu mam "odpoczywac tylkiem do gory"... Wytrzymalysmy 10 dni, wytrzymamy i 100...