reklama

Listopad 2009

to miałaś fajnie.... tyle że ja mam do sąsiedniej miejscowści gdzie jest Lena z naszego BB ok 35km:sorry: więc raczej sobie tak wzdłuż nie będę spacerowała....:-p
no a polek więcej z BB nie znam bliżej które będą miały wózeczki żeby pospacerować... następna to mary_mary a do niej mam 100km:happy: autem jak jadę to jest ok... ale na spacerek:szok::no::-)
poszukaj na innym forum. Ja znalazłam na edziecku czy egazecie, jakoś tak.Tam jest masa ludzi. Logicznie o czymkolwiek nie da się pogadać ale łatwo tam kogos znaleźć z okolicy

o tu
Województwa - Forum - Gazeta.pl

reklama
o no to mi przykro. Nie przeglądałam tego dokładnie, dlatego myslałam,ze coś tam znajdziesz.
Może jak już zaczniesz chodzic na spacerki to spotkasz kogoś.

Dziewczyny mam do Was prośbę, zobaczcie na swoich wynikach z USG tego genetycznego między 12, a 14 tygodniem jaką Wasze dzieci miały przezierność karku (NT) bo moja kumpela bardzo się martwi, bo jej w 12 tyg. 5 dni wyszło 2,5, a dwa dni później 2,7. Poza tym kość nosowa idealnie 3,3, ona jest zdołowana- pewnie nie potrzebnie się dziewczyna martwi, ale same wiecie jak to jest w ciąży- wszystko martwi.
jedzie w poniedziałek na amniopunkcję, żeby upewnić się, że dziecko zdrowe- wierzę, że jest zdrowe!!!
Dajcie znać, dzięki, pa

ja miałam przezierność karkową 1,5mm. A norma z tego co pamiętam jest do 3mm, przy czym wtedy dość mocno się tym interesowałam (byłam przekonana że może wyjść źle - nie wiem czemu - taki podły nastrój) i wielu dziewczynom wychodziło nawet powyżej 3, robiły test potrójny z krwi - wychodził dobrze, a niektórym i jedno i drugie - niezbyt dobrze i dopiero po aminopunkcji okazywało się że wszystko ok. Ale ona chyba nie ma sie czym martwić!!!:tak:

Dziewczyny mam do Was prośbę, zobaczcie na swoich wynikach z USG tego genetycznego między 12, a 14 tygodniem jaką Wasze dzieci miały przezierność karku (NT) bo moja kumpela bardzo się martwi, bo jej w 12 tyg. 5 dni wyszło 2,5, a dwa dni później 2,7. Poza tym kość nosowa idealnie 3,3, ona jest zdołowana- pewnie nie potrzebnie się dziewczyna martwi, ale same wiecie jak to jest w ciąży- wszystko martwi.
jedzie w poniedziałek na amniopunkcję, żeby upewnić się, że dziecko zdrowe- wierzę, że jest zdrowe!!!
Dajcie znać, dzięki, pa
ja słyszałam że norma jest między 1 a 2...
ale sprawdzę jeszcze za sekundkę...
niejmy nadzieję e ona się w normie mieści.... pamiętam też mój wynik miałam 1,2 :tak:

reklama
własnie doczytałam że jest w granicach 1-2,5 więc powinna mieć w normie jeśli byłoby coś nie tak to lekarz skierowałby ją na dodatkowe badania krwi... w razie żeby wykluczyć ewentualną chorobę....
ale uważam że u niej będzie wszystko ok... i dzidzia będzie zdrowa... bo dlaczego miałaby być chora??

trzymam kciuki za koleżankę i napisz jaki jej wynik wyszedł....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry