reklama

Listopad 2009

Ka...M dokładnie z tymi starszymi kobietami, to jest:eek:. Najbardziej lubię tą kategorię po 70-tce zrobione na dżagę:eek::tak::szok:. Stoi w tramwaju, głośno dyszy, gada niby do siebie jak to nogi puchną na starość itp:crazy:... Ale na nóżkach ma obcasik calkiem nie mały, makijaż full...

reklama
Laseczki - ależ jestem z siebie dumna :-)
Słyszałyście o Muzyce Bobasa? tutaj szczegóły Muzyka Bobasa
Przeszperałam trochę neta i same pozytywne komentarze znalazłam :tak:
W każdym razie dobrych kilka zl na allegro to kosztuje a mnie udało się dzisiaj ściągnąć 5płyt cd :tak:
Jeśli któraś chciałaby też to poproszę maila na priva - liczę że po skompresowaniu do rar przejdzie przez pocztę...:-)

mary jestem chętna:-D

mamulica masz rację.... hehe... wymalują się wypsikają że aż duszno...
a później człowiek ledwo oddycha w tym zaduchu a one narzekają że coś nie teges...
nie daj Boże jak Ty się odezwiesz to zjedza na stojąco...

A tak poza tym , to jestem jakaś przestraszona tym wyciekaniem wód płodowych... Bo wilgotno, a prawie mokro to ja mam cały czas dziś na przykład... No niby takie to trochę śluzowate, ale momentami wodniste..:zawstydzona/y::sorry:. Przepraszam Was za szczegółowy opis, ale...No po prostu się boję... Sama siebie uspokajam , ze latałam teraz co tydzień do ginki no to by chyba widziała że coś ubywa tych wód... :zawstydzona/y:. Kurde, no!!! A wy tego śluzu dużo macie, Laseczki? No wiem, że takie intymne pytania, ale...:sorry::zawstydzona/y: Eh....

w skali od 1 do 5 ja mam na 3....:-p
nie ma się co przejmować..
po to jest to forum żeby zadawać wszelkie pytania i uzyskiwać na nie odpowiedzi:tak:
nie przejmuj się ... jakby to były wody płodowe napewno byś się o tym dowiedziała.....:tak: i lekarz kazałby leżeć.... póki co staraj się aż tak o tym nie myśleć... albo idź do gina i poprioś o zrobienie ci wymazu.... może to pomoże...
ja też pytałam co to jest i zrobiła mi wymaz... teraz będę czekać jeszcze tydzień i mam dzwonić się dowiadywać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry