reklama

Listopad 2009

Alez mam doła!!! masakra! Od piątku wieczór. Niz nie pomaga. Nie mam pojęcia o co mi samej chodzi, wszystko mnie wkurza potwornie.

No to nie jestes sama na pocieszenie. Mam tak samo, a jak tylko sie ktos podwinie to zaraz sie na nim wyzywam. wredota ze mnie. zaniedlugo mnie znienawidza wszyscy w domu heh ale coz, tak to juz jest z hormonami. ja sobie zalaczam muzyczke i slucham przez sluchawki a najlepiej wlasnie na spacerku. glowa do gory kochana :*

reklama
u mnie z tym sluzem podobnie jak u mary... dokładnie jak przed jajeczkowaniem tez jest go moze troszke wiecej no ale lekarz powiedział ze to normalne i mam sie nie martwic... Ty tez badz spokojna pewnie gdyby było cos nie tak to Twoja lekarka by Ci powiedziała....

A mnie dzis jakies choróbsko rozkłada. Czuję się jakbym miała 38 stopni gorączki ale mierze i nic... Biore wit.C, zjadłam kanapeczki z czosnkiem i popijam herbatkę z miodem i cytrynką. Do tego dokucza mi okropny ból gardła ale biorę septolete więc mam nadzieję, że przejdzie... Tragedia... Nic tylko w łóżku leżeć...

A mnie od wczoraj kluje glowa nad lewym okiem...ale jakos jeszcze funkcjonuje bez tabletek.
Dzis mam imieninki i moj maz teraz wieczorkiem puscil nam na wspominki film z naszego wesela(we wrzesniu bedzie 5rocznica). Tak sie wzruszyam, ze kilka lezek upuscilam...I tak slicznie wygladalismy ;) ...A nasz synek pyta: dlaczego tanczycie na dyskotece? Dlaczego mnie tam nie ma? Zabawny jest;)

reklama
Dzis mam imieninki i moj maz teraz wieczorkiem puscil nam na wspominki film z naszego wesela(we wrzesniu bedzie 5rocznica). Tak sie wzruszyam, ze kilka lezek upuscilam...I tak slicznie wygladalismy ;) ...A nasz synek pyta: dlaczego tanczycie na dyskotece? Dlaczego mnie tam nie ma? Zabawny jest;)
miło tak powspominać....:tak:
a ja dołączam się do życzonek.....

i wiecie mam dwie rzeczy do opowiedzenia:happy:

jedna to taka że wczoraj D się położył żeby opocząć a ja odeszłam na chwilę od kompa i poszłam do toalety.... wracam... patrzę i nie wierzę:szok:
D obrócony tyłem do kompa a nasza kicia siedzi przed monitorem i ogląda nasz filmik z uusg3d:sorry: nie wiem jakim cudem to włączyła kiedy ja miałam włączone nasze forum:-p pytałam D czy to on ale on powiedział że nawet zapomniał że płyta jest w środku i że myślał że schował ją do albumu dzidzi:-D

a druga rzecz.... straszniejsza jednak....;-)
moja siostra ma półtorejrocznego synalka.... i on lubi siadać za kółkiem przed domem i udawać kierowcę... oczywiście potrzebne mu do tego kluczyki:-)
i dziś wszedł do autka a szwagra siostra go pilnowała... małomyśląc chciała wsiąść z drugiej strony i zamknęła małego żeby nie spadł z siedzenia a on wcisnął kluczykiem autozamykanie drzwi:eek: i tak został w tym aucie z kluczykami a z 8 osób próbowało kombinować jak go wydostać ze środka......kombinowaliśmy drutami przez szczelinkę w oknie ale lipnie to szło... tym bardziej że mały chwytał za kabel i szarpał płacząc przy tym i denerwując się....
biedactwo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry