reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dudziakowa, na sen spróbuj sobie ze 2 meliski wypić - mój ginekolog mi zalecił i rewelacyjnie działa

chyba zaczne pic ja....

Pewnie, że nie. Wjechałam mu na psychike i tyle. Czym mam się denerwować? Tym, że krzyczy? kazałam mu to wszystko spisac na kartkę i mi przedstawić bo nie mam czasu jego słuchać. A później zapytałam czy nie ma wstydu oddawać kase tyle czasu i jeszcze wydzierać się na kobietę w ciąży. Zamknął się i wyszedł. A ja już zadzwonilam po windykatora :tak: może jestem wredna, ale nie dam po sobie jechać :tak: przed ciażą, w trakcie i po ciąży.

Ostatnio kolega powiedział, że ślub przez dziecko to tylko fikcja, bo sie rozpadnie po roku. Dostał niespodziewanie w nos moją wodą mineralną i się obraził. I dobrze ;-) Nikt nie będzie obrażał naszej rodziny. Niech się cieszy, że mojego Ł nie było przy tym, bo nie skończyłoby się na nosie i wodzie :angry:

ja chyba bym mu w twarz dala....:wściekła/y:

Witajcie!

Właśnie wróciłam od gina. Wyniki w normie. Dzidzia rośnie jak na drożdżach. Fika koziołki niesamowicie. Ale jestem szczęsliwa:-D

Pozdrawiam

Gratulacje;)

WItajcie...

u na supal 30 stopni wrr az nie ma czym odycchac...

WSZystkiego co najlpesze dla MAMUS>>>>:)

a ja dzis dostalm prezent od dzidzi.....

pierwszego solidnego kopniaka....:tak::-):-):-)
extra uczucie

buziaczki:)

reklama
sezon truskawkowy od wczoraj ostro rozpoczety! :-) juz sie nie moglam doczekac. A tak sie dzis spiekłam na działce, że szok, a wcale dlugo na sloncu nie siedzialam...

a ja mam taki zraby humorek dzis ze katastrofa:-(nic..tylko lezec w lozku i zapomniec o bozym swiecie...nawet z moim M sie poklocilam a na dodatek zbilam nowe talerze ze zlosci...moj tak potrafi czasami do furii mnie doprowadzic ze szok:wściekła/y:juz czasami to mam dosc..:crazy:

u nas straszna burza w nocy byla...az wstalam i myslalam ze to jakies prady w domu mamy a to tak grad w okna strzelal..przestraszylam sie nie na zarty...ja jakos nie mam ochoty na truskawki..u nas sa takie do bani-kwasnie,wielkie jak sliwki i niespecjalne w smaku...az wam zazdroszcze tych polskich truskaweczek:))))hihihi
pozdrowionka

klaudzia sliczne jest Twoje baby :),serdecznie Ci gratuluje i ciesze sie z Toba .Ale masz dzis prezent,tylko pozazdroscic :)))

dudziakowa gratuluje kopniaczka ;)

to do jutra kochane pa pa

Dziewczyny, czy u Was tez taki potworny upal? Wyszlam do sklepu tylko przez ulice i masakra. Od tych zmian pogody glowa mnie boli, ale musze sie wziasc do roboty, sprzatanie, bo wieczorem urzadzamy Dzien Matki..
Ej dziewczyny, czy wy w ogole wiecie co to upal? U mnie juz od kilku dni ponad 40 stopni. Dobrze, ze musze siedziec w domu, wiec mam chociaz klimatyzacje.... Zazdroszcze wam deszczu i chlodku....

anja_27 skarbek jutro wyjdzie juz slonko, nasze "chopaki" potrafia nas niekiedy wyprowadzic z rownowagi to fakt, ale... gdyby nie oni, nie nosilybysmy tych cudownych istot pod serduszkami :D no i tak slodko sie denerwujesz, tez bym chciala zlapac za talerze i wszystkie wytluc, a ja tylko kule sie w sobie i ide poplakac, czasami takie rzucanie talerzami dobrze by mi zrobilo, to takie OCZYSZCZAJACE.

dzis rano bylam u lekarza, ostatnimi czasy tak biegam od jednego do drugiego, a to dlatego, ze tu od kazdej czynnosci jest ktos inny. w zeszly wtorek usg, teraz lekarz i w przyszlym tygodniu znowu na badanie. dzis mialam pobierana krew na badania chromosomow, lekarka wypisala 7 roznych skrotow, mowila cos o sprawdzeniu rozwoju mozgu, czy nie ma rozszczepu kregoslupa itd itd i skierowala mnie na tzw SKAN ANATOMICZNY czy slyszalyscie o czyms takim? czy to jest usg? mowila, ze podczas tego badania sprawdzany jest kregoslup. mowila, ze w niedlugim czasie czeka mnie kolejne usg, gdzie beda sprawdzane narzady wewnetrzne i robione dokladne pomiary. gubie sie juz w tym wszystkim.
a dzis bardzo dlugo szukala mojego maluszka, bo chciala posluchac serduszka, miala takie radyjko i jezdzila po brzucholu, ale mala caly czas nam sie chowala, w koncu udalo sie ja zlapac, ale po chwilce znowu uciekla. lekarka mowila, ze pozniej bedzie latwiej znalezc bobasa, bo juz nie bedzie mial tyle miejsca do chowania sie :D

a ja mam taki zraby humorek dzis ze katastrofa:-(nic..tylko lezec w lozku i zapomniec o bozym swiecie...nawet z moim M sie poklocilam a na dodatek zbilam nowe talerze ze zlosci...moj tak potrafi czasami do furii mnie doprowadzic ze szok:wściekła/y:juz czasami to mam dosc..:crazy:

nic mi nie mów.. a tak samo wczoraj się pokłóciłam ze swoim M. piękny prezent na dzień matki. najpierw było miło i był prezent nawet, a po pół godziny już go nie było. zero odzewu od tamtej pory... nic tylko rozstrzelać. jak jego znam to dzisiaj napisze sms, albo i nie...

reklama
czytalam ze Was gardla tez bolaly.. i pewnie przy prawie codziennym wcinaniu lodow musialo sie tak skonczyc... boli mnie migdalek... co jadlyscie? miod i herbata z cytryna czy echinacea i jakies specyfiki z apteki :( moi lekarze sa przeciwnikami jakichkolwiek lekow w ciazy... nawet tych dozwolonych....

Do góry