reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

musze zadac glupie pytanie.... czy przy skurczach brzuszek zawsze robi sie twardy? bo ja ostatnie kilka dni mam takie nieregralne bole jak na @ ale brzuszek nie jest wtedy twardy i tak sie juz zastanawiam czy to skurcze czy co....:eek:
.

ja jak mam skurcz to najpierw mam taki bol jak na okres i czuje sie tak jakby mi krew odplywala tak do dolu potem stawia mi sie brzuch tak do stozka jakbym miala jakiegos aliena w brzuchu :sorry:nie da sie tego z niczym pomylic nawet moj maz wie kiedy mam skurcz nawet jak nic nie mowie
to sa te skurcze przepowiadajace w tej chwili macica sobie trenuje ale u mnie z dnia na dzien robia sie coraz dluzsze i bardziej bolesne
Mamulica trzymaj się !

reklama
ja jak mam skurcz to najpierw mam taki bol jak na okres i czuje sie tak jakby mi krew odplywala tak do dolu potem stawia mi sie brzuch tak do stozka jakbym miala jakiegos aliena w brzuchu :sorry:nie da sie tego z niczym pomylic nawet moj maz wie kiedy mam skurcz nawet jak nic nie mowie
to sa te skurcze przepowiadajace w tej chwili macica sobie trenuje ale u mnie z dnia na dzien robia sie coraz dluzsze i bardziej bolesne
Mamulica trzymaj się !
to mnie musi bolec na cos innego bo mi sie nic nie stawia:-D;-) a brzuszek twardy tylko jak stoje.....

z tymi rozstepami to najdziwniejsze jest dla mnie to, ze najwieksze mam na samym dole az tam gdzie wloski juz rosna....:eek:a wydawalo mi sie, ze brzuszek rozciaga sie najbardziej tak na srodku brzucha a nie tam....:eek:

Ostatnia edycja:
.

z tymi rozstepami to najdziwniejsze jest dla mnie to, ze najwieksze mam na samym dole az tam gdzie wloski juz rosna....:eek:a wydawalo mi sie, ze brzuszek rozciaga sie najbardziej tak na srodku brzucha a nie tam....:eek:

taaa... wiesz ja tez nie przypuszczalam ze na udach czy tylku mi wyjda rozstepy :confused2::confused2: wcale nie mam tam napietej skory... a z tego co czytalam na innych miesiacach to wiele dziewczyn dostalo rozstepow na brzusiu juz po porodzie :szok:

Chwila nieuwagi i się dzieje:) Mamulica, bądź silna!
Agusisko też rodzi??
Rozstępami nie straszcie.. Chociaż też słyszałam, że mogą po ciąży wyjść.. Bomba.
Kingula, masz dobrego męża:)
Ja ryzykuję wizytę u fryzjera w piątek. O ile nic się nie wydarzy.. Zdecydowałam się na wsiowego naszego.. Zepsuć mi mogą wszędzie.. Tyle razy przeklinałam warszawskich fryzjerów wrrr. Ale może najpierw podpytam się w spożywczym, czy nie ryzykuję życiem idąc na rozjaśnianie:eek::eek::eek::eek:

Przedchwilka dostalam smska od Cleo1981

"Dzis wyszlam ze szpitala. Jutro jak znajde chwile wejde na forum. Padam tak ogolnie. Niunio jest cudowny :-)"

Ale jej zazdroszcze... pozytywnie oczywiscie.:-)

ciekawe co tam u MAMULICY....

reklama
Przedchwilka dostalam smska od Cleo1981

"Dzis wyszlam ze szpitala. Jutro jak znajde chwile wejde na forum. Padam tak ogolnie. Niunio jest cudowny :-)"

Ale jej zazdroszcze... pozytywnie oczywiscie.:-)

ciekawe co tam u MAMULICY....
no to dobre wieści ....:tak:
też zastanawiam się jak tam mamulica się trzyma....

Do góry