reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie z rana. N do pracy na 6.00 a ja juz zasnac nie moge :-:)wściekła/y: Z checia bym jeszcze pospala. Zaraz musze ogarnac 4 ściany , wstawic cos na obiad i wolne :-)

Kasiula trzymam kciuki
Marta gratulacje 5

Hej ... w nocy pokłóciłam sie z moim :[ mały wstał na mleko o 3 a ten do łazienki wstawac drzwi nie zamknał jasno w całej chacie do tego kaszle i kaszle .... mogłby chociaz drzwi zamknac... mały sie rozbudził miał gdzies spanie ... wkurzylam sie i kazałam mu usypiac... no uspał zabrał poduszke i poszedł ... aj :[ nerwów brak ! Pawełek raz w nocy wstawał !! i odrazu wyspana jestem :) super na 13.40 na komisje ;/ yh

haha dzieki :) powiedzcie mi lepiej co macie na szkraba co kazda szafke otwiera i szuflade i rozsuwa szafy :o nie mam pojecia jak to wszystko zabezpieczyc :o teraz stoji przy balkonie i proboje zaluzje złapac bo jest podciagnieta :D haha

NIC :) Wszystkie zabezpieczenia pozdejmowala, ja po prostu oproznilam szuflady rzeczy niebezpiecznych, ciuchy niech sobie rowala. Z szaf rowniez poznikalo wszystko co mogloby byc potencjalnie niebezpieczne. Rolety mala tez probuje zlapac :) martwi mnie jedynie to ze w jednym miejscu w mieszkaniu lapie za kabel od glosnika, boje sie ze pomimo jego moznego zamontowania w ktoryms momencie po prostu spadnie jej na glowe.

ja też nie mam zabezpieczeń... Tylko muszę kupić jedno bo mnie już wykańcza ciągle zamykanie szafeczki pod tv w której mamy jakies papiery, dokumenty i jakieś róźne drobne częśc . A Patoś namiętnie otwiera chociaz mówie NIE a on swoje.

Ja też wygospodarowałam kilka miejsc takich dla Olfa :) Podobno wyciąganie z szuflad rzeczy uczy kreatywności :) Tak twierdzi rehabilitantka, do której chodziliśmy :)

Hej

U mnie tylko jedna szafka i szuflady w niej zabezpieczone-u rodziców. U rodziców jest jeszcze pełno segmentów gdzie są szuflady i Oliwier im wywala, gaciory, skarpetki itd. Trzeba pilnować zeby sobie rączek nie poprzycinał. Kolejną kreatywną rzeczą jest w segmencie u dziadka na dole są porozlewane do butelek wina i Oliwier te butelki namietnie wyjmuje (czasami przytłukuje paluchy butelką), tutla, przewala. Kolejnym hitem jest wielki słoik miodu, który też jest turlany po podłodze. U nas szafek jakoś nie otwiera chyba nie odpowiada mu rączka ale u dziadków rozwala na całego ;D Maż też gdzieś wysłuchał ze trzeba pozwalać dziecku czasami poszperać w szafkach więc rozwalamy u dziadków ;D
Mnie kręgosłup nadal boli strasznie ;/

reklama
U nas dzis słońce jak cudownie. My tez nie mamy zabezpieczeń teraz szuflady przestały interesować. JAsiek tylko się podnosi o wszystko co możliwe i cieszy się z samego fatu że stoi. Boje się o kanty przy ławie, a zabezpieczeńie na robi nie pasuje.

Do góry