Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nikt w Polsce nie ma prawa wymagać wykonania takiego badania do żadnych celów. Badanie w kierunku HIV jest dobrowolne i anonimowe i nawet jeśli osoba jest świadoma bycia nosicielem, nie ma obowiązku nikogo o tym informować. Tak więc jeśli szpital wymaga... ja bym posłała na drzewo i zgłosiła się bez wykonania takiego badania. Bo niby jeśli ktoś jest "plus" to nie przyjmą? Ostrożność powinni zachowywać taką samą w stosunku do każdego pacjenta.
Moj gin powiedzial ze jak w 36 tyg trafie na prodowke to juz nie beda powtrzymywac malej przed przyjsciem na swiat Ale tak jak pisze Anbar 38 tydz to ciąża donoszona.
Ja nie przytyłam od 26 sierpnia do 30 września a nawet trochę schudłam. Myślę, że na moim obecnym cudownym L4 nadrobię ;-) A tak serio to w każdej ciąży tyję najwięcej w pierwszym trymestrze, a w ostatnim nie tyję prawie wcale.
No to dziewczyny ja chyba zapoczatkuję tę falę, co 2,3 godziny mam bole jak przy okresie i tak mnie ciagnie w dol ze hej, w dodatku mam skurcze w pachwinach, ze az powlocze nogami...
Wykorzystałam swojego by zadzwonił do szpitala i zapytał o kilka rzeczy:
HIV nie trzeba
OWA, HBs robi się 2 razy w ciąży, jak nie będę miała drugiego wyniku z końca ciąży głowy mi nie urwą,
a do zzo robi się badania,które są ważne 3 dni więc oni robią to na cito nie trzeba ich mieć ze sobą.
polaespanola... tak jak dziewczyny piszą idź pod prysznic. Jak się nasili będziesz wiedziała co robić, a jak się nic nie zmieni to spokojnie -> noc jeszcze w domu :-)