reklama

Listopad 2010

co do czkawki to moja Julcia też miewa kilka razy w ciągu dnia :-). ostatnio dostała po naszych przytulankach :-D

a co do spacerków to jeśli nie będzie dużych mrozów to nie ma co dziecka w domu kisić tylko na dworek, na spacerki wychodzić.

reklama
no powiem Ci ze pol godziny to chyba mi sie nie zdarzylo, chociaz ostatnio juz mialam dosc w pewnym momencie i nie moglam sie doczekac kiedy jej przejdzie :D jak juz dalam sobie spokoj i zajelam sie czyms zeby nie zwracac na to uwagi to nawet nie wiem kiedy przeszlo ;)

Violett nie zrozumialam chyba jesli to do mnie, bo ja nic o imieniu nie pisalam ? :D

aaaa przepraszam Anbar edytowala, a ona tez Ania ;) mowilam ze nie nadąrzam

Ostatnia edycja:
moja miewa max 2 razy dziennie czkawke, a czasem w ogole ;-) a powiem szczeze ze dopiero jakis czas temu zdalam sobie sprawe ze to czkawka :-D wczesniej myslalam ze sobie tak podskakuje regularnie

co do imion to my wybralismy Amanda bo na stale mieszkamy w UK i takie imie nam pasowalo bo pisownia jest taka sama tutaj jak w PL (a przeciez Mala w PL tez bedzie trzeba zarejestrowac ;-) ).

co do podrozowania to jak sie Mala urodzi teraz (moze jutro hehe), to kolo wielkanocy planujemy podroz do PL. ale raczej autem a nie samolotem dlatego ze wiecej jej gratow zabierzemy, wanienke itp.

a spacerki to czemu nie, jak bedzie miala pare dni to juz zaczniemy ;-)

moj starszy brat sie urodzil w jedna zt ych 'zim stulecia' i mama go brala codziennie na spacerki :-D

Co do zagranicznych wyjazdów to my planujemy Grecję albo Hiszpanię we wrześniu, nie będzie aż takich upałów a maluszek będzie miał prawie roczek więc wydaje mi się ok. Już nie mogę się doczekać:D

Aniu ja tez nie nadazam juz :) Zanim ja napisze to pojawia sie pare nowych postow :)

Ja na zagraniczna wycieczke tez sie wybieram do Hiszpanni bylam tam na wakacjeach i poprostu sie zakochalam w miasteczkach, w uprzejmosci ludzi i wogole.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry