Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też kocham góry, ale raczej zimąkocham narty, w tym roku w marcu jak już byłam w ciąży szalałam na stoku w Alpach... teraz myślę, że było to trochę nieodpowiedzialne bo nie była to spokojna jazda tylko istne szaleństwo na czarnych trasach i w ogóle. Drugi raz bym tak nie zrobiła, chyba jakaś bardziej odpowiedzialna się zrobiłam przez to maleństwo które noszę w brzuszku
![]()
czyli szykujemy się na 22.11? ;-) mnie ta data pasuję,bo fajnie wygląda dwójki i jedynki i moja mama wtedy przylatuje do mnie więc było by to super zgranie w czasie.joasia- mamy ten sam termin,
Jak to 9 miesiac??? Przeciesz 9 miesiac zaczyna sie od 36 tygodnia a ty w 35 jestesHelo, u mnie pogoda bez zmian, zimno i ponuro, wczoraj w nocy dostałam bóli jak na okres, i dziś z rana znów, nie długo mam wizytę, więc poczekam z tym. Dziś zaczęliśmy 9 miesiąc i jestem przeszczęśliwa
echoo- nie martw się kochana, statystycznie najczęściej babki rodzą w 40,41tc. Ja miałam podobną handrę bo myślałam, że w moim szpitalu przywrócą porody rodzinne do mojego porodu, ale okazało się, że przynajmniej z miesiąc na pewno tego nie zrobią :-( a tak bardzo mi na tym zależało.
a Wam też trują, że nie możecie urodzić przed 23cim, bo będzie skorpion, a skorpiony są be, więc koniecznie po itd...? masakra na miarę czerwonej wstążeczki.