Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nosz kur*** mać. Co za cymbały, jak można tak narażać kobietę w ciąży. Za Chiny ludowe nawet tam nie idź...na mój szpital mówią trupiarnia, ale oddział położniczy jest ponoć bardzo dobry. Wole tu niż miasto obok,gdzie położna z 20 letnim starzem opusciła dziecko, jeszcze zwalała wine na matkę, że źle wspólpracowała!Agrafka mi dosłownie wcisnęli wypis z receptą do ręki i kazali zwolnić łóżko bo chcą umyć, ponieważ mają już kolejną pacjentkę która czeka na korytarzu na miejsce.
Z wypisu dowiedziałam się min. że mam kontrolować wyniki 2x w tygodniu o czym podobno zostałam poinformowana, generalnie w wypisie jest napisane, że poinstruowano mnie co do dalszego postępowania, co nie jest prawdą.
Generalnie obok naszego pokoju była porodówka, drzwi obok drzwi, więc napatrzyłam się i nasłuchałam chyba na całe życie, i jak nie bałam się porodu, tak teraz dosłownie sikam w majty jak pomyślę że mam przez coś podobnego przechodzić.
I już mi nikt nie wmówi, że szpital na Kopernika w Krakowie jest najlepszy.
[/QUOTE]A nie, nie. Aż tak zdesperowana nie jestem ;-)