reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

elzu gratuluje :) naprawde Cie podziwiam ze nie poddalas sie i dalas sobie rade z karmieniem :))
tofis jesli zalezy Ci na karmieniu piersia to karm a pokarm przybedzie :) wiem jaki to bol z sutkami bo z moich leciala krew, polecam masc Lanzinoh na sutki :) jedno co to wiadomo ze po mleku modyfiowanym dzieco spi dluzej i Ty mozesz odpoczac :)

dziewczyny jaa grusze do nosa byscie mi polecily? Maluta ma gluta w nosie i strasznie charczy...

reklama
Melduję się wieczornie :)
Srasznie kiepsko się czuję, bóle jak na @, krzyż nap.... Mała w brzuchu szaleje i ciśnie na żołądek, pęcherz i jak siadam to boję się że na nią siadam, dziwne uczucie. Brzuch twardy jak niewiem... Idę zaraz do wanny poleżeć i do wyrka, jutro wizyta, ale spokojnie czuja na poród nie mam, ot pewnie się nasiedziałam

Trądzik niemowlęcy wysypuje na twarzycce, zasem nic nie pomaga i zmieniają się w typowe czarne wągry, moja siostrzenica ma to (6mcy) i lekarz kazał jej to jak dojrzałe to wyciskać i ładna buźka się robi. To właśnie matki+dziecka hormony

ooo tak. Frida to zmora Agatki :D nienawidzi jej. Joaś dobrze ze mi przypomnialas.. musze ją zakupic, bo calkiem zapomnialam.

Potwornie boli mnie brzuch. Cały. Mała się rusza, wiec mam nadzieje ze wszystko z nia ok, a ten bol to jakis dziwny, nie do opisania jest :/ ani to żołądek, ani jelita, czuje jakby ktoś mnie 'dopompował'. Ledwo sie zwlekłam z łóżka. Cos czuje ze kolejna nieprzespana noc bedzie.

joas no wlasnie jak kupowalam to cudo co mam to nie bylo fridy akurat, ale jutro postaram sie pojsc do apteki (dzis bylam i trafilam akurat w porze lunchu i apteka byla zamknieta na godz :no: )

Amerie a tak Ci napisali w karcie informacyjnej? nawet jeśli urodzi się w 37 tyg. ale gdy waga dziecka osiąga 2.510 to jest to ciążą donoszona! jeśli masz napisane w karcie inf. SŻD - to oznacza syn żywy donoszony, więc bym się nie martwiła że w 37 tyg. się urodził
A z tego co pamiętam to waga urodzeniowa Leonarda to 2950 :-).

W karcie napisali "wykazuje niewielki oznaki wcześniactwa".....

Ania - generalnie jest to kochane kocisko, ale ma taką urodę, że rąbie kable z równą pasją jak ja czekoladę. I wczoraj rąbnęła myszkę męża, którą zakupiliśmy chyba tydzień wcześniej. Ponad 100zł w plecy, a finansowo mamy dość napiętą sytuację. Nota bene, kiciunia rąbnęła już z 9 par słuchawek, tyleż myszek, z 4 klawiatury, 2 zasilacze od laptopa, 3 zasilacze od komórki i jeszcze parę innych. Kiedyś skończy jako kebab, bo jeśli nie trzaśnie jej napięcie, to mi trzasną nerwy. Najlepsze jest to, że praktycznie każdy kabel mamy w osłonce, poupychane i pochowane itd.

Lile.....no nie mogę, po prostu płaczę ze śmiechu, rewelacyjny kot!

Dziękujemy za kciuki, wsio dobrze, mały przybrał :D 3130 i ma się rewelacyjnie.
Idę na cyca, bo jak to mój mąż mówi do mojej teściowej jak mnie nie ma "spokojnie, mućka wróci na dojenie" :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam o poranku, wciąż 2w1.
Jolka-ten syrop LACTULOSUM jest w trzech smakach: truskawkowy, pomarańczowy i owocowy, zależy to od produceta (bo jest trzech), mnie każdy smakował. No i skuteczny jest. Bez rewolucji a wypróżnienie codziennie jest.
Lile-płakałam ze śmiechu, jak czytałam, co twój kociak wyczynia. Wiem, że dla Was to śmieszne nie jest ale opisałaś to w fantastyczny sposób.

Hej
Właśnie wcinam kanapki, potem jeszcze przytule się do meza i ruszamy do lekarza
Elzu cenne rady cd karmienia, ale jak wył kompa jak wy jesteście? :)
Ania jak brzuch? Ja mialam też takie bóle wczoraj, ale jap poleżałam+kąpiel to sobie poszły

Buziaki za kolejny dzień w dwójeczkę, może już ostatnie :)

reklama
Witam się na chwilkę:)

Zarejestrowałam się do lekarza i będę błagać o zwolnienie dziś po 12.00... Jestem zla na siebie że dałam się wrobić lekarce bo poczytałam wczoraj na necie i wszystko juz wiem:D Mówię, ze następnym razem będę wiedziała...to M. taką śmieszną minę zrobił, gdy usłyszał o 'nastepnym razzie'.

Amerie- super, ze wszysko ok z Leosiem.
Trusia- powodzenia na wizycie!

Do góry