LLF
Fanka BB :)
Efinka, ja na zgagę proponuję migdały - zobojętniają soki żołądkowe i ....cytrynę - wiem, że to brzmi lekko irracjonalnie, żeby na nadkwaśność jeszcze pić kwaśną cytrynę, ale okazuje się, że w środowisku żołądkowym ma ona działanie bardzo silnie zobojętniające...więc najlepiej dwie szklanki wody, do każdej wciśnięte po pół cytryny...
Na mnie przynajmniej działa :-)
Joaś, cieszę się, że jednak zostałaś na BB! I mam nadzieję, że pomimo trudów "ostatniej prostej" znajdziesz pozytywy i czekanie na malucha znowu będzie cieszyć!
Amerie - kciuki zaciśnięte!!!
Holly - ja też czytałam, że dzidzie mogą mieć krostki jak wynik kontaktu z naszymi hormonami
A tak w ogóle to czytam książkę "Odkrywam Macierzyństwo" dr Preeti Agrawal i jest w niej baaaaardzo dużo przepisów na jedzenie dla mam karmiących...również jest spis ziół z jakich można sobie robić napary aby organizm się regenerował i żeby pobudzić laktację....także polecam!
Na mnie przynajmniej działa :-)
Joaś, cieszę się, że jednak zostałaś na BB! I mam nadzieję, że pomimo trudów "ostatniej prostej" znajdziesz pozytywy i czekanie na malucha znowu będzie cieszyć!
Amerie - kciuki zaciśnięte!!!
Holly - ja też czytałam, że dzidzie mogą mieć krostki jak wynik kontaktu z naszymi hormonami
A tak w ogóle to czytam książkę "Odkrywam Macierzyństwo" dr Preeti Agrawal i jest w niej baaaaardzo dużo przepisów na jedzenie dla mam karmiących...również jest spis ziół z jakich można sobie robić napary aby organizm się regenerował i żeby pobudzić laktację....także polecam!
jutro na wizycie spytam sie co z tym fantem zrobic..