Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dodam, że przez zdecydowaną większość czasu efektywnie ssał, po półgodzinie miał małą przerwę ale jak go odłożyłam do łóżeczka szukał cycusia i płakał, więc go przystawiłam do drugiej. Jak skończył o piątej to zaczął płakać (w międzyczasie zrobił dwie kupki) i do szóstej przeraźliwie krzyczał. W końcu zasnęliśmy ale po ósmej pobudka i na nowo - ssanie, kupka... i ten płacz. Nie wiemy co się dzieje, nie ma gorączki, wysypka zniknęła (po Oilatum), nie jest mu za gorąco, za zimno, nie ma kolki... Zauważyliśmy, że jak leży chwilkę na brzuszku (a nie może leżeć za długo) to się uspokaja. Teraz leżał spokojnie w wózeczku przez 10 minut (bo chwilę wcześniej zjadł) nie śpiąc i znowu płacze... Coś Maruda dziś z tego mojego Leonarda...
i grzecznie odpowiedzialam ze mi sie cesarka nalezy jak psu buda, bo to nie moje widzi mi sie, tylko dziecko jest zle ulozone i innego wyjscia nie ma. Na co ona: to co to nic nie wezmie od Ciebie? to trzeba jej cos kupic w prezencie chociaz.. i w tym momencie zobaczylam jej rozmarzoną minę buszującą po sklepach z jakims badziewiem typu sztuczne kwiatki, ktorych pelno u niej w domu w kazdym wazoniku i kazdej innej dziurze. Mam nadzieje ze nie wpadnie na genialny pomysl i nie bedzie chciala mnie wyreczyc, bo ja tez myslalam zeby kupic mojej gin jakis drobiazg, ale to raczej za prowadzenie calej ciazy, a nie jako lapowke za cos. :/LLF próbowałam - włączyłam dzieciom bajki - no i mogłam 10 minut tylko pospać, bo potem urządziły na mnie plac zabaw. Skakanie po plecach, po głowie.... Ech, szkoda gadać. W każdym razie kompa mam odpalonego prawie non stop - gg to u mnie podstawa. A teraz skończyłam obiad dzieciom robić - pomidorówka na życzenie Bartka i frytki własnej roboty - to Martynka.Joas, ty zamiast na BB powinnas chociaz troszke sie zdrzemnac po takiej nocy!
Trzymam kciuki, zeby Bartus szybko doszedl do siebie....
kruszynka prześliczna.