reklama

Listopad 2010

Oj dziewczyny , dziewczyny ;)
A pobolewa Was czasem brzuch ? Mnie od wczoraj boli w lewym boku to jest takie jakby kłucie ale dosc mocne.W 8 tyg lekarz powiedział mi ze to norma bo macica się rozrasta , ale nie wiem czy teraz tez ? Trudno jest rozpoznac normalny bol brzucha od niebezpiecznego :(

reklama
Oj dziewczyny , dziewczyny ;)
A pobolewa Was czasem brzuch ? Mnie od wczoraj boli w lewym boku to jest takie jakby kłucie ale dosc mocne.W 8 tyg lekarz powiedział mi ze to norma bo macica się rozrasta , ale nie wiem czy teraz tez ? Trudno jest rozpoznac normalny bol brzucha od niebezpiecznego :(
Ja ostatnio mialam cos takiego jak ty i sie zaczelam stresowac i zadzwonilam do mojej gin zeby porozmawiac i ona mnie uspokoila. Zalezy jakie masz bole, te podobno niebezpieczne to cos jak skurcze na miesiaczke, nasilajace sie. Ale ekspertem nie jestem. Dzis tez sie rano zdenerwowalam i mnie cos tam bolalo jakis czas. Ciezko powiedziec. Ale rozumiem obawy.

A pobolewa Was czasem brzuch ? Mnie od wczoraj boli w lewym boku to jest takie jakby kłucie ale dosc mocne.W 8 tyg lekarz powiedział mi ze to norma bo macica się rozrasta , ale nie wiem czy teraz tez ?

Macica to się chyba prawie całą ciążę rozrasta, nie? Mnie zaczął boleć brzuch w weekend. Też takie trochę kłujące, trochę ciągnące te bóle i brzuch mi się nieznacznie powiekszył. Wczoraj byłam na USG, dziecko zdrowe, żywe i ruchliwe, więc raczej te bóle nie są powodem do niepokoju.

Mnie też często kuje w podbrzuszu, ale ginek zawsze mi powtarza żeby wtedy wziąć sobie nospę. U mnie dodatkowo takie kucia są przez zrosty po wcześniejszych zabiegach.
Najgorsze jest to że już teraz zaczyna mnie pobolewać spojenie łonowe :-( W poprzedniej ciąży rozeszło mi się i musiałam poruszać się o kuli bo tak strasznie bolało. Ginek mówił że raczej teraz też tak będzie :no: Oby tylko po ciąży szybko się zeszło bo inaczej czeka mnie wyciąg:wściekła/y:

Dziewczyny ja mam z kolei inny problem od kilku dni mam straszne bóle głowy i mdłości do tego wciąż mam napięty brzuch który w ostatnim czasie zrobił się dość duży,nie próbuje nawet porównywac poprzedniej ciąży bo była zupelnie inna,wiem że mdłości to normalka , ale dlaczego teraz?? a nie w pierwszych trzech miesiącach? czyżby cisnienie?? i jeszcze jeden kłopot ból w pachwinach nóg i ponżej czy któraś z Was tak ma??

Mnie też często kuje w podbrzuszu, ale ginek zawsze mi powtarza żeby wtedy wziąć sobie nospę. U mnie dodatkowo takie kucia są przez zrosty po wcześniejszych zabiegach.
Najgorsze jest to że już teraz zaczyna mnie pobolewać spojenie łonowe :-( W poprzedniej ciąży rozeszło mi się i musiałam poruszać się o kuli bo tak strasznie bolało. Ginek mówił że raczej teraz też tak będzie :no: Oby tylko po ciąży szybko się zeszło bo inaczej czeka mnie wyciąg:wściekła/y:

biedna, moja koleżanka miała ten sam problem, naprawdę współczuję, mnie też bardzo bolało po Miku, przy każdym gwałtownym ruchu myślałam,ze się rozlecę....

Ja mam czasem migreny i wtedy na poczatku staram sie przetrwac bol a jak juz sie nie da to biore paracetamol 1 tabletke.
Co do pachwin nie pomo. Mdlosci tez wciaz mnie mecza, niestety :(

Jestem już po wizycie. Wszystko w porządku. Zaraz wkleję zdjęcie i opiszę w odpowiednim wątku. :-)
Dzięki za kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem taaaaakaaaaaaa szczęśliwa!!!

Paulinka KONIECZNIE DO LEKARZA!!! i nie stąpaj tą nogą po podłodze.

reklama
Hej dziewczyny to dziwne ale ja tylko na początku miałam trochę mdłości,teraz jest ok.
Izula82 gratulacje że wszystko w porządku :))
Paulinka koniecznie idź do lekarza by sprawdzić dla pewności co z tą nogą.
Asiorek82 te bóle głowy jak nie przejdą to lepiej skonsultować z lekarzem .
Ja mam wizytę u gina dopiero za 2 tygodnie i już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maleństwo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry