reklama

Listopad 2010

reklama
Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowa zaledwie wczoraj się zalogowałam, ale bardzo mi się tutaj podoba :) Tyle pomocnych rad i ciekawych rozwiązań :) Ja również mam termin porodu na listopad 2010. Strasznie się cieszę! A mój mąż to dosłowanie ze szczęścia oszalał :D To będzie nasze pierwsze dzieciątko :)

witaj paulinka109, na kiedy masz dokladniej termin? :) Zrob sobie suwaczek to bedziemy odliczac z Toba! :) Ja tez jestem w ciazy pierwszy raz :)

U mnie zamopoczucie duzo lepsze niz wczoraj, chociaz nie mam mlodsci ani nic takiego to wczoraj plakac mi sie chcialo caly dzien.. dzisiaj lepiej i nawet slonko swieci na dworze.. zaraz pewnie wybiore sie do sklepu po jakies owoce dla mojej fasolki zeby zdrowo rosla! :)

Na weekend wybieram sie do kina (alicja w krainie czarow 3D) i nie chcialabym sie opychac popcornem i cola jak zwykle, macie pomysly na jakies zdrowe kinowe przekaski? :)

Dziewczyny ,ja wiem ,ze jeszcze wcześnie ale z chlopcami miałam już mdłości a z drugim dzieckiem już wymiotowałam,a teraz znowu nic.wiecie Alicja byla chora,pech przypadek, ale ja znowu dobrze sie czuje.a mdłości i wymioty to zdrowy objaw ciązy.

witam, jak samopoczucie? bo u mnie narazie ok, czasami nudności, ale niewielkie:-)

Ja powoli wychodzę z przeziębienia. Miałam dzisiaj iść do pracy, ale pomyślałam, że sobie zrobię jeszcze dzień wolnego i nie poszłam. Domowe sposoby są świetne tylko chyba zamiast trzy dni, z przeziębienia wychodzi się sześć.
Mdłości w zasadzie też nie mam, chociaż jak za długo zwlekam ze śniadaniem to mnie dopadają w łóżku i zamiast się wylegiwać, muszę natychmiast wstać i iść zjeść.

A poza tym męczą mnie tylko wzdęcia, a konkretnie gazy.

Nareszcie wyczaiłam jak robi się tego suwaczka!!! :) Nie znam jeszcze przewidywanego (w miare dokładnego) terminu porodu. Wybieram się niebawem kolejny raz do mojej Pani doktor więc wtedy wrzucę sobie suwaczka ;)
Moje samopoczucie jest bardzo dobre... Mdłości miałam niewielkie a wymioty tylko raz (i mam nadzieję, ze na tym się skończy) ;)

Witam was wszystkie kochane:-) u mnie samopoczucie dobrze troszke mnie mdli ale znosnie jest. Paulinka109 witamy ciebie serdecznie wsrod nas :-) Zycze wszystkim milego popoludnia:-).

reklama
Dziewczyny ,ja wiem ,ze jeszcze wcześnie ale z chlopcami miałam już mdłości a z drugim dzieckiem już wymiotowałam,a teraz znowu nic.wiecie Alicja byla chora,pech przypadek, ale ja znowu dobrze sie czuje.a mdłości i wymioty to zdrowy objaw ciązy.

Mysle ze nie powinnas sie tak bardzo przejmowac kazda ciaza jest inna i organizm moze inaczej ragowac, chlopcow rodzilas kilka lat temu przez te lata wiele zmian przeszlo w twoim organizmie moze dlatego teraz jest inaczej. Glowa do gory wszystko bedzie dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry