Miłka - głowa do góry ... ja też tak mam bardzo często zwłaszcza, że średnio przez 4 dni w tygodniu czuję się fatalnie .... jak nie migrena to przeziębienie i tak w kółko ... ja się pocieszam, że to pogoda, wyjdzie słońce i wszystko będzie dobrze ...
A co do szpitala prywatnego vs. państwowy. Jakby było w tym wypadku tak jak piszecie Wy Anbar i Modlisiu to pewnie bym się nawet nie zastanawiała, ale szpital Medicover to jest pełnoprofilowany szpital, który odpowiada 2 stopniu referensyjności, czyli takim jak większość popularnych porodówek w Wawie (np. św. Zofia i Madalińskiego), wyższy ma tylko Karowa, IMiD, Starynkiewicza i nie wiem czy któryś jeszcze, a ja nigdy w życiu nie chciałabym tam rodzić w przypadku braku powikłań. Jeżeli odpukać coś będzie nie tak (poród przed czasem, albo coś mi zdiagnozują) to jasne, że od razu jadę tam gdzie jest 3st ale jak będzie wszystko ok. to nie ... Z Madalińskiego jak z dzieciaczkiem dzieje się coś naprawdę złego też przewożą go do IMiDu ... W każdym razie ja nadal się waham, ale jak słyszę o tym, że w św. zofii po porodzie można trafić z dzieckiem na korytarz, a jak nie to rachunek do uregulowania w szitalu spokojnie może wynieść 5.000 to się coraz bardziej skłaniam ku Medicoverze