reklama

Listopad 2010

P. właśnie wrócił ... wręczył mi prezent, czekoladki, które naprawdę bardzo lubię - Mon cheri ... 13% alkoholu więc chyba P. je sobie sam zje :-) ale doceniam gest :-)

reklama
hej

a ja dzisiaj byłam na przedstawieniu w przedszkolu. Bardzo bardzo się wzruszyłam. Cudownie być mama ;-))))

Wszystkim życze wszystkiego dobrego z okazji dzisiejszego swieta

Witam wieczorowo dziewczynki :-)

W końcu mam kompa naprawionego i będę non stop śledziła zapiski na forum:) Przyznam, że ciężkie miałam te ostatnie 5 dni bez kompa (bo co to za przesiadywanie na BB na kompie D jak on dopiero wraca z pracy ok 17). Cały czas myślałam co nowego u Was, jak wizyty:) Nooo ale zaraz zmykam czytać co naskrobałyście i jak tam wasze dziecinki:) No i oczywiście wstawię dziś/jutro fotkę Olusia z usg:)

Dzień dobry :-)

Pół nocy dzisiaj nie spałam...napierw męczył mnie brzuch jak balon a później zaczęłam myśleć o dzisiejszej wizycie i tak jakoś mi zeszło...Nie wiem jak ja dzisiaj przeżję ten dzień jak w sumie snu było może ze 3 godziny...
Poproszę o kciukasy -> zawsze pomagały.
Odezwę się jutro rano bo pewnie dzisiaj wrócę bardzo poźno.

Miłego dnia!

hi,

Mysza...mocno zaciśnięte od samego rana:-), czas szybko zleci:tak:

Modlisiu...kochana, czy ty tez miałaś takie brązowe plamienia( u mnie dosyć intensywne)przy tym krwiaku, tj,że on się oczyszcza?a co Ty brałaś z leków?

reklama
Mysza -trzymam kciuki :)
a ja w nocy dostałam tak strasznego bólu hm tylko sama nie wiem czego .. Bolalo mnie na dole pleców z prawej strony tak jakby bok nie wiem jak okreslic tą lokalizacje , nie wiem dlaczego bolalo ale wiem ze ból mnie obudził ledwo co wstałam z łozka. Poszłam do salnu gdzie D siedział jeszcze na komputerze bol był tak silny ze zaczeło krescic mi sie w głowie. Wyłam jak nic. Jakims cudem udalo mi sie polozyc na boku a D probował to rozmasowac po jakis 15 minutach przeszlo. Miałyscie moze cos podobnego ? A i jeszcze jedno pytanie czy ktoras z Was układa włosy na szczotke przy suszeniu ? Ja to robie od dawien dawna , ale ostatnio tak mi sie słabo zrobilo ze dojsc nie mogłam do siebie Moze to wina rąk podniesionych w góre ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry