Witam was wszystkie czwartkowo
Tofiś, no widzisz nawet o tym nie pomyslalam

ja pracuje w duzej firmie wiec chyba nie daloby rady poprosic o zwolnienie.. :/ Duzo wynosi zasilek w Irlandi?
To USG polowkowe o ktorym pisalyscie wczoraj to ja bede miala w Anglii w 20tyg, w liscie mi napisali ze moze to troche dluzej potrwac bo beda sie mna zajmowac "specjalisci".. no ciekawe czy tym razem bede zadowolona.. co wlasciwie w czasie tego badania powinno byc sprawdzane (zebym miala pojecie czy czegos nie pomineli i zebym mogla zadawac pytania)?
Te ostatnie USG, ktore kazda kobietka ma standardowo pod koniec ciazy, czemu sluzy? Bo tutaj w Angli to polowkowe to juz ostatnie :/
anbar, trzymam kciuki zeby wynik rozprawy byl pozytywny i wszystko poszlo jak po masle
Paulinka109, Co do wczorajszego dnia mamy, to ja sama przypomnialam sie mezulkowi ze to moje pierwsze swieto i mi zlozyl zyczenia, a za prezent zazyczylam sobie kanapke, bo jak przyszlam z pracy wieczorem to burczalo mi w brzuszku

takze nie tylko Twoj kochany nie pomyslal o dniu matki i w sumie nie ma co sie dziwic, bo to dzieciaczki sa od pamietania o tym swięcie, a faceci czesto zapominaja nawet o wazniejszych sprawach.. wiec lepiej sie nie stresowac tym..
Goosiek witamy spowrotem

ja to jestem od komputerka uzalezniona.. nawet myslalam o odwyku, ale ciagnie mnie na forum..
kasiazar, ja nie ukladam wlosow na szczotke, ale zawsze jak je susze albo jak myje glowe pod prysznicem to o tym mysle czy nie zaszkodzi, mam nadzieje, ze nie - w kazdym razie nic mi nie jest, moze dlatego ze nie trzymam rak w gorze az tak dlugo.
Inez79, wow super laurka, bedziesz miala sliczna pamiatke

a jaki tatus kochany..