reklama

Listopad 2010

reklama
Mysza...gratuluję synulka:-D:-)śliczny maluszek:-D

a wiesz,że ja przed chwilka dosłownie zamówiłam flanelki i otulaczek w krokodylki, i tak chyba myslami CIę ściągnęłam,
w takim razie flanelki w różowe kwiatki idą na prezent dla małej Nadii;-)

Dziękuję Wam :*

Mysza gratuluje Szymonka!!!! mam nadzieje ze twoja niecierpliwosc zostala ugaszona :) Teraz to juz mozesz dalej szalec z zakupami :))

Ile Szymonek ma cm?

Zakupy już oczywiście wczoraj poczynione...o 21.30 wyszłismy ze Złotych Tarasó dlatego już do domu nie wróciliśmy na noc, bo by nam zeszła droga pewnie do 2 w nocy, bo jeszcze musieliśmy coś zjeść.

No właśnie najfajniejsze jest to że nie wiem ile ma Szymonek cm :-D wiem że ma kość udową na 2cm i waży 134g :-)

Mysza Gratuluje! :* Ciesze sie bardzo ze Twoje przeczucie sie sprawdziło i masz tego Twojego Szymonka :)
Ja tez chciałabym byc pewna na 100% ze Ania to Ania bo hamuje się z zakupami ale mysle ze we wtorek sie dowiem

agrafka pisałaś o kontroli w zusie...ja mam we wskazaniach 2 więc mogę chodzić i nie mam obowiązku przebywania w domu więc zus o takiej kontroli może mnie zawiadomić / wezwać tylko listownie.

Pisałyście o dniu matki...Ja wczoraj dostałam "od Szymonka" bransoletkę z Pandory z wózeczkiem i Aniołkiem :-) jest śliczna i teraz będę kolekcjonować zbieranie koralików...
O tak wygląda :

Załączniki

• 280520101378.jpg
    280520101378.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 280520101375.jpg
    280520101375.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Mysza nasza coreczka mialam we wtorek kosc udowa 1,4cm, ale tez sie nie dowiedzialam ile ogolnie cm. A masz wyniki obwodu glowy i brzuszka?
Mam mam... zaraz napiszę o wizycie w odpowiednim wątku.

Tak się to dziecię moje ruszało fajnie wczoraj i tak buziunią mówiło "mama" :-D nie wiem jak wgrać na you tube bo bym wam pokazała.

A i ginek mi powiedział że on nie miał nigdy sytuacji że nie udało się określić płci w 16tc...i dodał że widzi sens zakupu dobrego sprzętu, bo tłumaczenie że dzidziuś się rusza albo jest źle odwrócony nie jest właściwe, bo przy dobrym sprzęcie zawsze można podglądnąć.

A oto dowód że Szymonek to Szymonek :-) mam nadzieje że moje dziecko nie będzie złe... ;-)

Załączniki

• 280520101400.jpg
    280520101400.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry