reklama

Listopad 2010

Mysza GRATULACJE najszczersze!! Zaglądałam w pracy co raz, żeby sprawdzic czy juz napisalas czy jeszcze nie (ciągle było "jeszcze nie").

kochane, a ja mam do Was prosbe, bo usilnie poszukuję takich długich piżamek-koszulek z gumką na końcu i rękawkami-niedrapkami....
jakbyście, gdzieś widziały dajcie cynk, proszę :tak:
miałam przy Miku, takie carters'a i oddałam koleżance....:sorry2:
chyba wygodniejszej bielizny zwłaszcza na początek to nie ma, byłam bardzo zadowolona....zakładałm własnie na noc jako piżamkę i łatwiej było nam w nocy Mika przewijać:-)

o coś takiego chodzi? Zastanawialam sie nad kupnem i dodalam sobie do obserwowanych
CARTER'S Carters 2pack KOSZULKI NOCNE *NOWE* 62 (1033134705) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiazar super że czujesz już ruchy. Ja własnie sobie siedze, bąbelek się doś intensywnie tarabani, ja rozkoszuje sie chwila, przez co starsze rodzenstwo ma dłuższy dzień, bo nie chce mi sie wstac i zagonic ich do kapieli... ;-)

reklama
Tak ja z tymi wdechami to juz odkryłam jakiś czas temu przez przypadek zupełnie :) Wieczorem już poprostu leżałam w łóżku do spania i tak się trzymam za brzuch i nic... Wziełam głębszy oddech (taki już zrezygnowany) i PYK!! :) I do dzisiaj się to sprawdza :) Jak maż chce poczuć kopniaczka na dobranoc go mobilizuje maluszka takimi wdechami ;) Naprawdę działa :)

Ja właśnie zbieram się lulu ale przed snem mam zamiar zastosować się do wskazówek Maryan:-p może wtedy mój kochany Oluś bryknie w brzuszku:-) szkoda tylko, że D dzisiaj nie będzie zasypiał ze mną:-( bo na pewno byłby przeszczęśliwy gdybyśmy poczuli maleństwo ehh dobra zmykam bo mnie ciekawość zżera:tak: dobrej nocki i do juterka ;-)

Dobry wieczór :-)

Wpadłam życzyć Wam cudownej nocki...a przed snem mocnych kopniaczków :-D

Normalnie jakie to fajowe uczucie być już pewnym że w brzuszku Szymonek :-D

Buziaczki dla Was!

Kasia_B z ciekawosci lazilam dzisiaj po necie i czytalam opnie mam :) niektore prasuja wszystko i caly czas bo lubia (przyjemne z pozytecznym), inne susza w suszarce zeby byla wysoka temp i juz nie prasuja, a wiekszosc prasuje conajmniej przez 3 pierwsze miesiace prawie wszystko, a pozniej juz tylko to co sie gniecie (jak juz dzidzia wieksza i nie trzeba sie tak bardzo martwic o zarazki). Ja tez nie lubie bardzo prasowac, ale takie malutkie ubranka to nie to samo co koszula do garnituru.. wiec mysle ze sie pomecze, przynajmniej przez kilka miesiecy (mam nadzieje, ze bede miala sile).

Mysza84, super wiesci, ciesze sie razem z Toba :) pierwsza fotka slodziudka, na drugiej niestety nie moge sie dopatrzec co jest co :zawstydzona/y: ale wierze na slowo ze szymonek to nie szymonka :)

Meryan wlasnie mi o tym sposobie mowila kolezanka w pracy wczoraj, tylko ona kladla sie na podusi tak nie dokonca na plasko. Czy pora dnia ma tez znaczenie?

Ja jak zwykle ostatnia.. ale tylko dlatego ze mam popoludniowa zmiane.. lece juz spac tez, buziaki mamuski!

Elzu - ja mam dokładnie taki sam zamiar - tzn prasować wszystko tylko na początku :-)

A tak w ogóle miłego dnia kobietki :-)

ja się ubieram i jadę do rodziców na sobotę :-)

Ja prasuję wszyskie rzeczy, nawet ręczniki...Mam jakąś obsesję na tym punkcie i z prasowania nie zamierzam rezygnować ;)
Za to nie lubię zmywać i mnie nosi jak mam pełno garów do mycia hhiihi ;).

Mysza troszkę zazdroszczę, że juz wiesz...Kupiłabym parę ciuszków maleństwu a jestem troszke ograniczona ;) Niemniej jednak w koncu wszystkie sie dowiemy ;), tylko aby ta cierpliwość była większa ;)

Meryan ja jak się położę to dzidzia sie odzywa,oddech na pewno też w tym pomaga, ale ja na razie może poczuję ze 2 większę kopniaczki na dobę i koniec, nie mówiąc już o tym, że ktokolwiek oprócz mnie mógłby je poczuć ;-);-)

Milego dnia kobietki :)

Ja nie prasuje nic :D Czasem jakąs koszule dla D ale generlanie ciuchy sie na nas prasuja no chyba ze jest cos wybitnie zagniecione. No ale dziecku będe prasowac przynajmniej przez pierwsze trzy miesiące. Juz nawet przymierzamy sie do kupna jakiegos dobrego zelazka

Spróbowałam tej metody z oddychaniem, ale albo się ona nie zawsze sprawdza albo coś z moim dzieckiem jest nie tak, bo żadnego ruchu nie wyczułam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry