echooo
Fanka BB :)
Mysza GRATULACJE najszczersze!! Zaglądałam w pracy co raz, żeby sprawdzic czy juz napisalas czy jeszcze nie (ciągle było "jeszcze nie").
o coś takiego chodzi? Zastanawialam sie nad kupnem i dodalam sobie do obserwowanych
CARTER'S Carters 2pack KOSZULKI NOCNE *NOWE* 62 (1033134705) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiazar super że czujesz już ruchy. Ja własnie sobie siedze, bąbelek się doś intensywnie tarabani, ja rozkoszuje sie chwila, przez co starsze rodzenstwo ma dłuższy dzień, bo nie chce mi sie wstac i zagonic ich do kapieli... ;-)
kochane, a ja mam do Was prosbe, bo usilnie poszukuję takich długich piżamek-koszulek z gumką na końcu i rękawkami-niedrapkami....
jakbyście, gdzieś widziały dajcie cynk, proszę
miałam przy Miku, takie carters'a i oddałam koleżance....
chyba wygodniejszej bielizny zwłaszcza na początek to nie ma, byłam bardzo zadowolona....zakładałm własnie na noc jako piżamkę i łatwiej było nam w nocy Mika przewijać:-)
o coś takiego chodzi? Zastanawialam sie nad kupnem i dodalam sobie do obserwowanych
CARTER'S Carters 2pack KOSZULKI NOCNE *NOWE* 62 (1033134705) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiazar super że czujesz już ruchy. Ja własnie sobie siedze, bąbelek się doś intensywnie tarabani, ja rozkoszuje sie chwila, przez co starsze rodzenstwo ma dłuższy dzień, bo nie chce mi sie wstac i zagonic ich do kapieli... ;-)

może wtedy mój kochany Oluś bryknie w brzuszku:-) szkoda tylko, że D dzisiaj nie będzie zasypiał ze mną:-( bo na pewno byłby przeszczęśliwy gdybyśmy poczuli maleństwo ehh dobra zmykam bo mnie ciekawość zżera
ale wierze na slowo ze szymonek to nie szymonka