reklama

Listopad 2010

Aniu to musi tyć serduszko bo jakiś tydzień temu nie zauważyłam a teraz nie mogę się napatrzeć. No widzisz na ruchy dziecka sobie razem poczekamy :-)

Zauważyłyście że doszły styczniówki i lutowe mamy?

reklama
mama2010, jak czuje ze zaraz kichne.. to odruchowo przytrzymuje brzuszek.. sama nie wiem dlaczego :)

anbar dzieki za namiar na ta firme, zaraz sobie popatrzę w internecie na ich oferte.

lori81, nasze auto angielskie to taki stary grat.. ze pewnie jak moj D nim do PL przyjedzie to pozniej go zezlomujemy albo odsprzedamy za grosze (na pewno nie oplaca sie przekladac kierownicy).

paulina109, co teraz czytasz? :) ja tez zwykle na pleckach czytam albo na boku ewentulanie ale obowiazkowo w lozku :) no i horrory oczywiscie (moje ulubuone).

ania_ch0 ale slodka Twoja siostrzyczka :), moja siotrzenica tez ma na imie Agatka mowimy na nia zwykle gagatka :)

Kasia_B ja tez mam troszke ksiazek (nie az tak duzo), ale w tamtym roku D mi sprezentowal eBook Reader do czytania elektronicznych ksiazek i jestem bardzo zadowolona, moge miec bardzo duzo ksiazek na raz w mojej elektronicznej ksiazce :) tylko czasami jest ciezko dostac wszystkie ksiazki w wersji e-book, szczegolnie nowe.

lena770402, witaj :)

kornelka88, a w ktorym jestes tygodniu? Nawet do 22 mozna nie czuc w pierwszej ciazy i jest w porzadku, po prostu dzieciaczki sa rozne bardziej i mniej ruchliwe, a czasami mozna ruchy dzidzi pomylic z ruchami jelit i na odwrot :)

Trusia77 wlasnie przed chwila zobaczylam styczen i luty i tak sie zastanawiam ze ja to dopiero w 11 tygodniu sie dowiedzialam a one tak szybko.. a z tym brzuchem to ja myslalam ze po prostu moje serce powoduje ze brzuch mi podskakuje ;d ciekawe czy na nastepnym usg bede juz wiedziala czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka, musze sie jak najszybciej zapisac, bo zmieniam aktualnie lekarza..

Ja mam wlasnie popoludniowa zmiane wiec pracuje od 14 do 22 :) a polskiego czasu to juz 23 jak koncze.. a ze spac nie poloze sie jak nie nadrobie czytania forum.. to tak wychodzi ze zwykle jestem ostatnia hihi :)

Witam się wtorkowo :-)

własnie zjadłam moje poranne kanapeczki z ogóreczkiem i jeszcze chwila i idę do lekarza na kontrolę ... zobaczymy co mi powie ...

buziaki dla wszystkich :-)

Dzień dobry :-)

ale wczoraj miałyście produkcję!

Inez wyniki papp-a super! A co do bóli to odpoczywaj. Co Ci lekarze o szyjce powiedziali ?
Aniu cudną masz siostrzyczkę.
lena witaj!
Meryan jak samopoczucie ? Trzymam kciukasy żeby dzisiaj na wizycie lekarz oznajmił że po krwiaku ani śladu
KasiaB &&& daj znać po wizycie!

Ja sie wczoraj nabiegałam po urzedach i biurach...a wieczorem jeszcze po 21 W. na spacerek wyciągnęłam. Padłam o 23...ale za to już od 6 jestem na nogach.

Pięknego dnia Wam życzę!

Czesc :-)

KasiaB trzymam kciuki i daj znac jak wrocisz!
Inez wyniki super, no i odpoczywaj i mam nadzieje ze na odpoczywaniu w ogrodku sie skonczy!
Lena witam w listopadoweczkach!

Fajnie ze juz zaczyna sie prawdziwe lato, naprawde brakowalo mi sloneczka.

Witam wtorkowo mamuśki brzuszatki :*

Nie mogłam się dzisiaj dobudzić tak dobrze mi się spało:P Ale co tam trzeba było tyłek poderwać bo obowiązki domowe czekają:(

Inez cieszę się, że wyniki ok:) Teraz tylko dużo odpoczywaj!

Co do nazwiska to przyjęłam po D :) Jakoś nie miałam z tym problemu. Nawet bardziej mi się podoba niż moje panieńskie.
A co do załatwiania formalności ze zmianą to nie pamiętam żeby było z tym aż tyle załatwiania :/ Może już skleroza :)

Dziewczyny jeśli chodzi o plotkowanie to ludzie zawsze mielą jęzorem byle coś powiedzieć!!! O Was może będą plotkowały
bo młode itd Ja ma 29lat i o mnie też plotkują!!!! Mimo, że mam męża i jesteśmy prawie 3 lata po ślubie. I to jest dla
nich powód do gadania bo przecież: "taka stara, tyle po ślubie i tak długo dziecka nie było. Pewnie nie mogli a teraz im się trafiło"
Jedna sąsiadka zaczepiła moją mamę i jej powiedziała, że to czas najwyższy na dziecko bo przecież już stara jestem :D
Takeże jak widać "ludziom" się nie dogodzi zawsze mają swoje zdanie :D

Trusia77, kornelka88, ania_ch0 dziewczyny ja też jeszcze nie czuje ruchów dzidzi. A u mnie dzisiaj zaczyna się 20 tydzień. Czekam cierpliwe na pierwsze kopniaki Olusia:)

Eluz możemy sobie podać rękę jeśli chodzi o tematykę książek:) Ja co prawda wybieram thrillery (ostatnio medyczne Tess Geritssen). Uwielbiam czytać straszydła trzymające w napięciu:):)

KCIUKASY ZA WIZYTY:):):)

Idę coś zjeść ;)

reklama
Witam w ten piękny poranek:-)
Kornelka88,ja przy poprzednich dwóch ciążach również nie czułam w tym okresie ruchów dziecka.Nie masz co się martwić:-)Teraz maluszka poczułam z trzy tyg.temu ,co mnie zaskoczyło ale i ucieszyło.Cieszę się,że jest takie forum.Szkoda,że nie było takich stronek 11,14 lat temu,może łatwiej byłoby mi przechodzić ciążę.Pozdrawiam was wszystkie,miłego dnia życzę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry