reklama

Listopad 2010

aduska - ja mam wizytę dokładnie za tydzień o 16:00 i mnie to dopiero skręca bo też w końcu poznamy płeć :D Ja też od samego początku ciaży mam przeczucie na chłopca.... ale teraz już sama nie wiem :D Coraz częściej myślę, że to chyba jednak dziewczynka :D:D:D Wiec u mnie przeczucie i intuicja coś szfankuje hehe Wszystko okaze się za tydzień :)

reklama
KasiaB szukasz pomysłu na prezent...ja też mojemu W. ostatnio co okazja to koszula+krwata, choć kupiłam mu też torbę na dokument z Samsonite, koszulę we wzory w FF i tak polubił takie koszule że teraz tylko takie chce kupować, okulary przeciwsłoneczne, no i dobre kremy do twarzy, bo wcześniej nie używał...choć powiem Ci że najbardziej to się cieszył z prezentów, które dałam mu bez okazji i to była miniaturka jego samochodu, którą cudem udało mi się znaleźć na allegro bo w żadnych sklepach nie było :-) i nożyków drewnianych do masła :-) bo ciągle tylko po sklepach ich szukaliśmy :-D
No i wiadomo, że lista prezentów zawiera jeszcze perfumy.

Modlisia Ty już jutro wizyta :-) super, ale zleciało. O której godzinie ?

anbar fajowo że Twój synek tak się rozbrykał...mój Szymon dalej siedzi ciszo.

Kupiłam dzisiaj pierwszy raz gazetę "DObra Mama" dla kobiet w ciąży...fajna, sporo można poczytać. Polecam.

Jest też wykaz szkół rodzenia wg miast więc jak ktoś chce to mogę sprawić

anbar fajowo że Twój synek tak się rozbrykał...mój Szymon dalej siedzi ciszo.

Jeszcze ma czas :-) Mi teraz wychodzi, że czułam ruchy już wcześniej, tzn. gdzieś od połowy 18 tygodnia, ale to było tak rzadkie i słabe, raz na kilka dni, że uznałam to za ruchy jelit. Natomiast teraz atakuje codziennie, chociaż robi to fazami, ale na tyle mocno, że można go wyczuć pod ręką. Obecnie np. śpi od jakichś dwóch godzin.

Mysza - u mnie niestety perfumy odpadają bo P. używa wyłacznie jednych i ma zapas na dwa lata od rodziców :-)
z kremami próbowałam - leżą i tracą ważność :-), resztę już ma, a koszule jedynie bardzo klasyczne toleruje ... naprawdę ciężko z nim mam ... właśnie sobie przypomniałam, ze prezent nr 1 mam bo z moją książką kucharską dla kobiet w ciąży zamówiłam też coś dla P. i tylko muszę odebrać :-)

a ja szukałam tej gazetu shoppingowej, o której pisała Goosiek, ale nie widziałam jej ...

Zazdroszczę Wam dziewczynki tych ruchów:) ale tak pozytywnie zazdroszczę:) też już bym chciała poczuć a już w ogóle marzenie żeby położyć ręke na brzuszku i poczuć ehhh :)
Mysza
widać, że Olki i Szymony to spokojne chłopaki hihi Mysza jakby nie było problemu to zerknij proszę w gazetkę i zobacz czy jakieś szkoły na Bydgoszcz są. Wiem, że są dwie "Vita" i "Łagodne rodzenie". Póki co nie mam jak wyjść po gazetkę :(

Goosiek są trzy:
SR Brzdąc ul. Obrońców Bydgoszczy 1, tel. 052 372 30 25, 601 499 747
SR Łagodnego Plac Weysenhoffa 2/6, tel. 502 517 752 www.lagodnerodzenia.pl
SR Vita ul. Unii Lubelskiej 1/5, tel. 052 328 62 21, 607 329 426

KasiaB u mnie też nie ma tej gazety nigdzie...i właśnie przez przypadek znalazłam tą :-) fajnie że temat prezentu masz za sobą :-)

anbar mnie się czasami wydaje że go czuję, ale później wmawiam sobie ze to jednak chyba jelita...a poczekam.

reklama
Modlisia - trzymam kciuki za dziewczynke, zeby byla parka :-)
Anbar - fjanie ze twoj mlody sie tak rozbrykal, ja tez juz tak chce zeby codziennie czuc.
KasiaB - co do prezentow, ma twoj P jakies hobby lub czyms sie interesuje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry