reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Witam dziewczyny...
Słyszałyście może tą tragedie jednej z wrześniówek?
Szok, nie mogę w to uwierzyć....
Zginęła w wypadku samochodowym razem z dzidzią, osierociła 2 synków ....

reklama
AMERIE naprawdę? :szok: Straszne, brak słów......

A u nas pada, nie zanosi się na poprawę....
Z rana nic się nie chce, jeszcze przy takiej pogodzie, najchętniej wróciłabym do domku i pod kołderkę, ech...

ale akcja szkoda jej i malenstwa a tu jeszcze 2dzieci jej jak te sloneczka sobie poradza!!:-(szkoda mi takich dzidzi u mnie w rodzinie tez sa sierotki dwie ale maja juz 15lat a drugie 11lat i jakos sobie daja rade ale i tak czesto ich w polsce odwiedzalismy zeby pocieszyc i ogolnie byc przy nich w koncu to dzieci:-(

a ja mam znow zly dzien i wymioty nie chce brac tych tabledek bo sa blee ale ide zjesc sniadanko i wezme wmusze w siebie i wytrzymam jak mi sie rozpusci na dziasle bo doslownie mam dosc:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ale dziś same złe wiadomości krążą po naszym forum. :(
Przykre to wszystko ale takie jest życie. Nigdy nie wiemy co nas dziś, jutro czeka....

Ostatnia edycja:
Boże to straszne! Co musi jej facet przeżywać, czekali na dzidzię, a co rodzina masakra :-(
Wczoraj też oglądałam historie chlopaka, co siostra zginęła mu w wypadku,ale dziecko uratowali za pomocą cesarki, mała ma już 6 lat.
Przy takich zdarzeniach myślę sobie jakie życie jest kruche i jak trzeba się cieszyć kazdym dniem...

ja to dzisiaj nie zadazam przewracac oczami tyle zlych wiadomosci jeszcze kolezanka mi napisala ,ze jakas 17latka rodzila i jej macica pekla ona sie wykrwawila a dziecko zyje!!straszne dzisiaj wiadomosci, a wogole to ja nawet sobie nie wyobrarzam jak moze macica peknac!!!:-(

az mi sie dziwnie zrobilo jakos strasznie zamulam dzisiaj mam nadzieje,ze u mojej rodzinki wszystko oki na wakacjach musze zadzwonic wkoncu do nich

Witam mamuski :*

Kurde ale dzisiaj beznadziejny dzien L Same zle informacje, ehh. Mój humor to się dziś chyba nie poprawi tak mi smutno. Siedze i placze jak male dziecko L

U mnie jak zwykle nieprzespana noc. Położyłam się o 12 i dzidzi zaczela buszowac i tak do 2 i obudziłam się o 6 na siusiu i tez dostalam od razu kopniaki i koniec spania L
I jeszcze ta pogoda ;/ Cala noc padalo i rano tez. Ehh ;/

reklama
Do góry