reklama

Listopad 2010

agrafka ja mam podobnie, mały budzi mnie rano na jedzenie...
A tak ogólnie dzień dobry wszystkim.
U mnie pogoda zimna i wietrzna, czyli taka jaką obecnie lubię najbardziej.
Wczoraj biegałam po mieście przez 4 godziny i dowiedziałam się że mojego aparatu nie opłaca się naprawiać :( a oszczędzałam na niego prawie rok. No nic, trudno. Ale padłam jak wróciłam, nie dla mnie taka bieganina w tym stanie.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Trusia-Bardzo mi przykro:-(.

U nas troszkę pogoda się poprawiła,w końcu słońce się przebiło.Będzie można wyjść na spacerek.
A mój mały wczoraj tak buszował w brzuszku że nie mogłam zasnąć.Nic nie pomagało.Jakoś po godzinie uspokoił się i poszłam spać.

Trusiu, łącze się z Wami w bólu...

Dziś mam wizytę o 15.30 - nie mogę się doczekać, Maluszek chyba też nie bo szaleje od rana (o ile 4 godzinę można nazwać rankiem ;-) )

Trzymajcie kciuki!

Witam
Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz od początku tygodnia wyspałam się :-) mój maluszek dał mi pospać do 7.30 ;-) wcześniej codziennie była sala gimnastyczna od 4.30 :szok:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :tak:

Te Wasze maluchy chyba mają za dużo miejsca bo moje szaleją owszem ale nie mam problemów ze spaniem z tego powodu :)

Bardziej z powodu twardnienia brzucha i problemów z przekręcaniem się. To jest normalnie jakaś masakrka!!!Chyba ze 100 razy zaliczyłam dziś pobudkę

Trusia bardzo współczuję.. :(

Holly dobrze ze wszystko ok, teraz musisz sie wyluzować i nie przejmować teściami! ale rozumiem ze na te badania kontrolne w piątek pojedziesz?

U mnie sprzątanie.. rodzice pojechali z Agatą na mazury na 10 dni, a ja z babcią dom ogarniam juz 3 dzien.

reklama
witajcie!
dziewczyny czytam, te wasze posty a U Nas sytuacja dotycząca ruchów małego....
od kilku dni praktycznie zupełnie nic nie czuję :(
czasami się przekręci ale naprawdę bardzo bardzo rzadko.
Dziś rano ( około 9 ) czułam jak się przewraca tak jakoś nisko czułam te ruchy.
Od tej pory znowu nic. Martwi mnie to bo naprawdę chciałabym czuć maluszka....
Najem się słodkiego i to tez nie pomaga ja juz nie wiem :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry