• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

no chyba że za te 10 lat świat stanie na głowie po raz kolejny ;-) jak u nas, syn 9 lat córka niedługo 6 a tu jeszcze małego szkraba nam się zachciało :)) oj będzie powtórka z rozywki :)

reklama
Cześć dziewczyny raz jeszcze!

Pojechałam do swojego lekarza. Wprowadził mi do koca ciąży tabletki rozkurczowe i Luteinę. Jak nie przejdą skurcze to położą mnie do szpitala, ale jestem dobrej myśli, bo już trochę lepiej się czuję. Życze dobrej nocki i przesyłam buziaki :*

Z tymi włosami to moja córka powinna się łysa blondynką ;-) urodzić,bo ja w 13 tygodniu ciąży balejaż robiłam i podcinałam. Teraz też w najbliższym czasie zamierzam fryzjera odwiedzić i podciąć włosy bo już lekko przydługawe mam. Tez mnie pytali czy jestem pewna,czy wiem co robię,bo ciąża i farbowanie...ja pracuje cały czas w terenie,niemal codziennie bywam na lunchu w jakimś lokalu,chodzę z ludźmi na kawę,to że Szkoci nie dbają o siebie i do sklepu niejednokrotnie w piżamie wychodzą a włosy mają czasem aż ociekające tłuszczem,to nie znaczy,że ja mam o siebie nie zadbać. Dlatego śmieszą mnie takie zabobony i również fryzjera odwiedzam :)

Witam dziewczynki piątkowo :)
Trusia współczuję ....

a ja wczoraj byłam na wizycie, z dzidzią ok. Na szczęście cukier też w porządku. a usg dopiero we wtorek, może dowiem się czy dzidzia się już dobrze ustawiła. Jedyne co mnie dalej niepokoi to ból pod prawym żebrem ale mam skierowanie na biochemie i zobaczymy co z wątrobą, mam nadzieję że to tylko maleństwo mnie podkopuje.
Pozdrawiam serdecznie i do miłego papa

witam piątkowo :)
Rano trochę kopniaków otrzymałam, Elzu mam nadzieję że jest tak jak piszesz. to nie jest tak, że się martwię tylko chyba bardziej czekam na to by synek poszalał trochę ;)
Dzisiaj mam zmianę w domu ;)
dotychczas mieszkał u mnie tata i 2 braci teraz brat już pojechał w zamian przyjeżdża siostra. Wszystko naturalnie w naszej kawalerce :)
Mamom pracującym życż eby piątunio szybciutko zleciał i byśmy odpoczęły w weekend.

Miłego dnia Dziewczynki :-)

Ja miałam nieprzespaną noc - Leoś nakopał się za wszystkie czasy - a jeszcze wczoraj czytałam Wasze maile i myślałam - "fajnie, że mój taki spokojny i daje mi pospać" - dziś od trzeciej za to jazda :-)

Poza tym wczoraj dopadło mnie jakieś zatrucie, albo po paróweczkach albo po nektarynkach (jakaś skórka). W każdym razie od wczoraj toaleta to mój drugi dom ;-)

u mnie też nieprzespana, zresztą nie wiem która to już z rzędu, a to mały kopie i się wyciąga a to nogi mrowią a to nagle zgłodniałam i musiałam wstać coś zjeść :) a to do kibelka, a to brzuch twardnieje i boli ... ehh... dzisiaj wizyta to może coś lekarz zaradzi na twardnienie i na obrzęki nóg

reklama
Witam się z rana :)
My wczoraj zasnęliśmy o 22 i obudziliśmy się dopiero teraz, szok :-D
holly, edytko przykro mi z powodu waszych nieprzespanych nocy :(
Miłego dnia dla wszystkich ciężaróweczek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry