• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Witam prawie weekendowo ;)
Wczoraj chłodno było u nas,a dzisiaj piękne słoneczko od rana świeci :) Maluszek wieczorem po wizycie tak zaczął fikać w brzuszku,że zasnąć nie mogłam-ale uwielbiam to uczucie jak tak się wierci-coraz wieksza świadomość jakie to cudowne nosić pod sercem taką małą istotkę :)
Życzę miłego dzionka mamuśki!!

reklama
Dzisiaj mam zmianę w domu ;)
dotychczas mieszkał u mnie tata i 2 braci teraz brat już pojechał w zamian przyjeżdża siostra. Wszystko naturalnie w naszej kawalerce :)

Jolu, szczerze Ci wspołczuje. Wiadomo, że rodzinie się pomaga ale Tobie róznież należy się spokój i chwile dla siebie.... A ile to ma jeszcze trwać bo chyba po porodzie zostaniecie sami, mam nadzieje??
Ja też mieszkam w kawalerce z moim M., jest calkiem przestronna ale chyba bym nie wytrzymala kilku dodatkowych osob..Takze trzymaj się dzielnie.:)

dzięki aduśka :)
Wiesz jakoś to znosimy... w sumie mój P najbardziej, bo nie dość, ze tyle ludzi to jeszcze moje humorki. Na mnie też wpływa to, ze jest tyle osób, mimo, że praktycznie wszyscy to jesteśmy od około 20 w domu. Ale w tym czasie wracam i ja i mój P, więc smai czasu niestety nie spędzamy.
Mam nadzieję, że od początku września będziemy już sami:)

"Skorpionico jaki mialaś wynik poziomu glukozy po 1 godz.??? Bo mi gin powiedziała, że mam na granicy normy: po 1 godz. 138. Musze ograniczyć słodycze :( "

Ja tez mam świeży wynik,po 1 godz. poziom wyszedł mi 122,lekarz powiedział że jest ok.

mati po godzinie miałam 113. i bardzo się ciesze bo ciężko by mi było bez słodyczy ;/
ale za to musze badanie wątroby zrobić, ale mam nadzieję że jest też ok i to maluch mi tam po niej skacze

Jarówniez planuję zrobić sobie dwójeczke z odstępem 2 latek, a potem jak bedą miały 10 i 8 to sprawię sobie klejnego bobaska. Heh postanowiłam, że przyczynię się do wyżu demograficznego. Jak się uda oczywiście.
Mnie zkoleji niepokoją kłócia w podbrzuszu ale z lewej strony, tak jakby jajnik. Często kłóje mnie jak wstaję w nocy, jak się naprężę i przycisnę to miejsce, to czuję taką szpilkę.
Korci mnie jak nie wiem co,żeby poprać ubranka puki jest słoneczko, ale szwagierka mówiła, że na szkole rodzenia tłumaczą proporcje proszku do prania. wiecie coś na ten temat?

reklama
Witajcie dziewuszki :-),

Trusia bardzo współczuję Tobie i Twojemu mężowi :-(. Będziecie mieć dobrego Anioła Stróża...
[*]

My wczoraj zakończyliśmy zajęcia w szkole rodzenia :-(. Szkoda, że tak szybko minęło bo czułam się tam super :-). A o proszku nic nam nie mówiono, że jakieś proporcje mają być odpowiednie.Ja poprostu wypiorę ciuszki według opisu na opakowaniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry