reklama

Listopad 2010

reklama
Zmykam! Może później uda mi się do was zajrzeć. Jak zwykle - czekają mnie misje na mieście. Postaram się nie przemęczać (po czwartkowej akcji muszę zwolnić obroty), ale gdy tyle jest do zrobienie jak się nie angażować!
Trzymajcie się i buziaki :*

A tak odnośnie L4. Moja szefowa na siłę chce mnie na urlop wypoczynkowy wysłać jeszcze w tym roku. A ja go chciałam sobie zostawić na po-macierzyńskim, a teraz zamiast urlopu iść na L4. Nie może zrozumieć że nie chce tego urlopu teraz wykorzystywać... Jak pójdę w czasie tego zaplanowanego urlopu na L4 to będzie to oczywiste że kombinuję.. Eh.. A nie chcę jej drażnić, bo zamierzam wrócić do tej pracy...

no ja miałam nie iść na urlop... i tez po macierzyńskim wykorzystać zaległy.
Niestety syt finansowa zmusiła Nas bym na NIEgo się wybrała już teraz ( otrzymam za niego kasę za tzw. Wczasy pod Gruszą )

Jolu - no to chociaż załóżmy że Ci się opłacało. A u mnie to tylko dobry układ w pracy.. U mnie to w ogóle myślą że wyjdę na tydzień urodzić i wrócę do pracy ;) O wychowawczym nie ma mowy. Ale wszystko się okaże jak mały się urodzi i zobaczymy jak nam się to poukłada.

podgrzybek nie wiem jak to jest dokładnie, ale jeżeli planowałaś ten urlop to może się okazać ze będziesz musiała z niego skorzystać. Choć jakby się dalej upierała to idź na L4 i już. Przecież już może najwyższa pora odpocząć.
Widzę że jesteś z Krk. Gdzie chcesz rodzić ?

dziewczyny współczuję takich przebojów z L4. ja dostaję pieniążki w terminie a urlop jak chciałam brać to szefowa powiedziała, żebym sobie go zostawiła na po macierzyńskim :)

Mysza84 - najprawdopodobniej Rydygier, ale Ujastek jeszcze biorę pod uwagę bo mój gin tam pracuje.
A urlop planowany już w styczniu, wtedy jeszcze o dzidzi ptaszki nie ćwierkały ;) Teraz muszę zdecydować czy ważniejsze te 2 tyg urlopu więcej po macierzyńskim czy spokój w pracy.

edytka84
- no to tylko pozazdrościć takiej szefowej :) z moją musiałam "wywalczyć" każdy przywilej ciężarnej, nie jeżdżenie w delegacje itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry