mati2010, powodzenia jutro, ja mam 4D w niedziele i juz odliczam

popros o plytke z filmikiem albo zdjecia, super pamiatka, no i trzymam kciuki, zeby sie nie wstydzilo

Co do piersi, to nie ma znaczenia jakie sa duze, mozesz miec wiecej pokarmu od "cycatych", a ja Ci np zazdroszcze bo mi bardzo urosly i sa brzydkie :/ mam tez problem z dobraniem stanika, chetnie bym Ci troche oddala
Jola1205, bardzo sie ciesze ze sie maluszek rozkrecil
Anarien, wpsolczuje tych przebojow z pracodawca, nie wiem skad tacy ludzie sie biora, ja to nigdy w Polsce nie pracowalam to nic poradze ale trzymam kciuki zeby PIP cos z tym zrobil.
Je dzisiaj w pracy wywalczylam zmiane stanowistka, do tej pory wlasciwie 8h musialam stac caly czas, pozalilam sie w tamtym tygodniu ale moj kierownik powiedzial, ze narazie siedzacej pracy nie ma ale bedzie o tym myslal.. i dzisiaj pojechal sobie na urlop na 2tyg.. wiec zwrocilam sie z tym do kadr.. i babeczka zagadala z kierownikiem z drugiej zmiany i od jutra bede na innym dziale gdzie bede mogla sobie siedziec
Moj maluszek upodobal sobie prawa strone brzuszka, ciagle tam siedzi i wpycha sie i kreci i kopie.., a jak wczoraj zdretwialam od lezenia na lewej i polozylam sie na chwile na prawej to mu sie nie spodobalo i tak mnie zaczal kopac, ze myslalam ze jakies kamienie mam w brzuchu

i musialam sie obrocic spowrotem na lewo..