reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Cześć dziewczyny :)
Rozwiązanie już tuz , tuz :) Ciekawe która z nas pierwsza pójdzie na odstrzał :))
My się z Anią mamy dobrze. Wyszła mi cukrzyca ciążowa, trochę się zdołowałam , ale jak to mówią nie taki diabeł straszny... Jak na razie idzie mi bardzo dobrze z dietką :)
Brzuszek rośnie, kg tez powoli przybywają, wyprawka juz prawie gotowa. Teraz zostało tylko pranie, prasowani, układanie i wielkie oczekiwanie.
Mam nadzieje ,ze u każdej z Was z osobna wszystko bardzo dobrze i nie ma większych problemów
Uściski dla Waszych brzuszków :)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Rozwiązanie już tuz , tuz :) Ciekawe która z nas pierwsza pójdzie na odstrzał :))
My się z Anią mamy dobrze. Wyszła mi cukrzyca ciążowa, trochę się zdołowałam , ale jak to mówią nie taki diabeł straszny... Jak na razie idzie mi bardzo dobrze z dietką :)
Brzuszek rośnie, kg tez powoli przybywają, wyprawka juz prawie gotowa. Teraz zostało tylko pranie, prasowani, układanie i wielkie oczekiwanie.
Mam nadzieje ,ze u każdej z Was z osobna wszystko bardzo dobrze i nie ma większych problemów
Uściski dla Waszych brzuszków :)

Kasia fajnie że się odezwałaś, trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku :)

no faceci bywają zabawni w sytuacjach stresowych i dlatego kobiety rodzą dzieci haha :)
Meryan co tam u Ciebie jak się czujesz??
Kasiazar ty też się ostatnio coś ukrywałaś a w sumie jesteś z suwaczkiem bardzo do przodu, jak się czujesz??
A ja jutro z Małgosią idziemy do kardiologa mam nadzieję że już powie że koniec wizyt i jest wszystko ok.
A maleństwo sobie pobrykuje, jak tak mówicie o szkole rodzenia to dalej się zastanawiam czy tym razem też się wybrać, żeby sobie trochę poćwiczyć, coś leniwa ostatnio jestem.
Pozdrawiam papa

Ja tylko na moment,chciałam się przywitać i uciekam,bo pracy mam mnóstwo :(
Całą noc nie spałam,w dzień też nie dali mi nawet na chwilę zamknąć oczu,ach...
Pozdrawiam Was Dziewczynki serdecznie.

Ja tez sie melduje, nie pisze duzo, bo mnie paluch boli.. nie kupilam jeszcze podkladki pod myszke, to nie chce za duzo siedziec przed kompem..

Jutro zaczynamy szkole rodzenia, to zdam relacje z angielskiej wersji :)

Maluch strasznie duzo sie rusza (wypina, przesuwa) ostatnio, to bardzo mile ale czasami tez boli :)

sciskam was wszystkie i do jutra :)

amerie,goosiek - niezły ubaw!!! :);)

masz racje skorpionica.dobrze to matka natura zaplanowała,że kobieta ma rodzic.facet by tego nie zniósł.ani psychicznie ani tym bardziej fizycznie.

kobietki!jestesmy the best!!bez nas świat stoi w miejscu!

Witam.
Oj Ja dziś miałam ciężki dzień.Jestem padnięta i czuje się kiepsko.Dobrze że jutro mam wizytę u lekarza tylko dopiero wieczorem.Nie mogę doczekać się.
Ja też nie widzę jakby facet miał rodzić.Mój P jak ma grypę to jest taki upierdliwy że szok,gorzej jak dziecko.
My w pierwszej ciąży chodziliśmy na szkołę rodzenia.Najbardziej podobało mi się jak panowie malowali na brzuszkach położenie dzidziusiów ale był ubaw.Jeszcze raz poszłabym na taka szkołę rodzenia.Mój P był przy pierwszym porodzie bo sam chciał i teraz też chce.Ale On to z racji zawodu nie boi się takich spraw.

reklama
Do góry