reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

No nie? Super Dziewczyny, ze u Was wszystko dobrze...

Ja bym jeszcze zapytała o Modlisię, Yasmeen i parę innych laseczek :-) Jak się położę do łóżeczka to może też coś skrobnę o SR. Dziś kąpaliśmy lalę ;-) Mój R. spisał się idealnie :-)

reklama
Inez chyba tez jakos dawno nie zaglądała, albo przeoczylam jej posta..

Dziewczyny jesli podglądacie raz na jakis czas, ale nie piszecie, to odezwijcie sie zebysmy wiedzialy ze wszystko ok u was!

Witajcie dziewczyny!

Mam nadzieje, ze ktos mnie jeszcze pamieta ;-). Czasami Was podczytuje. Martwie sie ixidixi, Anarien. MAm nadzieje, ze wszystko skonczy sie o czasie i tak jak powinno.
Mnie wakacje dobily. Nawet nie chodzi o upaly, ale bycie w gotowosci non sop przy czworce dzieci. Na urlop wyjechalismy na chwile w sierpniu. Pozniej powrot i znow wypad na tydzien. W kazdym razie to byly "najgorsze" wakacje, bo malo wypoczynku a duzo pracy.
Nasz piaty palec u reki okazal sie chlopcem. Czyli koleja warstwa "torcika". Od razu uprzedzam pytania - nie robimy zadnych sztuczek, nic nie planujemy. Te dzieci "same" sie ukladaja na zmiane :-). Nawet mialam cicha nadzieje na dziewczynke tym razem, ale nic z tego. Regula jest regula.
Bylo troche problemow z serduszkiem Mlodego, ale jest ok, co mnie cieszy. Bo juz sie uspokoilo.
Poza tym zupelnie nie mysle o tym, ze tak naprawde porod coraz blizej, zyje problemami dzieci, ktore sa. A czasami daje niezle w kosc. Te problemy, nie dzieci.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Witam!

Joaś normalnie jakieś 2 dni temu myślałam co u Ciebie...i własnie ciekawa byłam jaka będzie kolejna warstwa torcika u Ciebie :-) gratuluję syneczka...mniejmy nadzieje że już teraz z górki.

Miłego dnia Wam wszystkim życzę!

Joaś ja to wielokrotnie o Tobie myślałam. Czy zapomniałaś o nas, czy może coś się stało. Nie ładnie tak długo się nie pojawiać ! :)

Edytka, to nie tylko brak czasu, brak weny i co tu ukrywac: kolejne ciaze nie sa na pierwszym planie, chociaz bysmy chcialy..

Joas - faktycznie dzieci ci się układają na przemian :) fajnie. Wierzę ci, ze twoja ciaża jest na dalszy planie. U mnie jest podobnie chociaż to moja druga ciąża ale niestety nie skupiam się tylko na brzuszku bo mam synka, któremu trzeba poświęcić czas. Czas szybko leci i już nie mogę uwierzyć, że to prawie 32 tydzień.

Kasiazaar - fajnie, że do nas zaglądłaś.

Holly - zdaj relacje z SR.

Ja musiałam wstać o 7 żeby wyprawić małego do przedszkola. Na dworze zimno. Teraz siedzę po śniadanku przy laptopie i odpoczywam bo nie umiem już prawie nic robić gdyż cieżko mi, szybko się męczę. Jutro zamierzamy jechać do hurtowni i pokupowac ostatnie potrzebne rzeczy dla maluszka. Trzeba już powoli się szykować bo zostało mi jeszcze 47 dni do rozwiązania.

Dziewczyny niewiem dlaczego ale ja wogóle nie mam emotikonów dlaczego???Teraz zauważyłam, że wy ich używacie a ja ich nie mam wogóle.

reklama
cześć dziewczyny,
ja tylko na moment - od poniedziałku zdycham, ale dzisiaj to już przegięcie - tak mnie gardło boli, że aż na lewe ucho mi się rzuciło....i ten masakrystyczny brak energii....

idę dzisiaj do lekarza, może jakąś homeopatię zaleci....

pozdrawiam i trzymajcie się ciepło!

Do góry