ko81ko22
Aktywna w BB
Witam wszystkie listopadówki!!!:-)
Coś ostatnio rzadko się odzywam...ale regularnie Was podczytuję....także wszystkie troski są mi znane
,dlatego też i IXI i ANI_CHO życzę wytrwania w dwupaczku jeszcze długo długo.....a chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia.Do czosnku i cytryny dodałabym jeszcze IMBIR-jest rozgrzewający i antybakteryjny...dodaję go do herbaty (trę na tarce)-oczywiście musi być świeży.....polecam! (ale herbata nie czarna,tylko owocowe)
Ja również będę się starała nie nosić tak małego od samego początku-świetnie jest to opisane w książce-JĘZYK NIEMOWLĄT,tu się jednak obawiam co będzie jak Tymek będzie miał kolki,albo jak mój K. się uprze go bujać i stwierdzi ,że te praktyki są niehumanitarne.....hahahaa
U nas jest wszystko w porządeczku...wczoraj na wizycie okazało się ,że szyja zamknięta.....a mały już ustawiony do wyjścia!!!
Ale niestety w moim szpitalu nie ma zzo...trochę się załamałam.....
Wszystkim mamom Miłego dnia!!!
Coś ostatnio rzadko się odzywam...ale regularnie Was podczytuję....także wszystkie troski są mi znane
,dlatego też i IXI i ANI_CHO życzę wytrwania w dwupaczku jeszcze długo długo.....a chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia.Do czosnku i cytryny dodałabym jeszcze IMBIR-jest rozgrzewający i antybakteryjny...dodaję go do herbaty (trę na tarce)-oczywiście musi być świeży.....polecam! (ale herbata nie czarna,tylko owocowe)Ja również będę się starała nie nosić tak małego od samego początku-świetnie jest to opisane w książce-JĘZYK NIEMOWLĄT,tu się jednak obawiam co będzie jak Tymek będzie miał kolki,albo jak mój K. się uprze go bujać i stwierdzi ,że te praktyki są niehumanitarne.....hahahaa

U nas jest wszystko w porządeczku...wczoraj na wizycie okazało się ,że szyja zamknięta.....a mały już ustawiony do wyjścia!!!
Ale niestety w moim szpitalu nie ma zzo...trochę się załamałam.....

Wszystkim mamom Miłego dnia!!!
Przy zakrztuszeniu niemowlaka, należy położyć go sobie na przedamieniu, na brzuszku tak by główka była nieco niżej niż tułów i uderzać z niezbyt dużą siłą ale efektywnie, w okolicę między łopatkami.