reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

dziewczyny kochane mam nadzieje ze u was wszystko ok, trzymacie sie dalej 2 w 1 i dotrwacie do terminow, ja leze na patologii i chyba predko nie wyjde, niestety nie mam tu laptopa, bo i tak ciezko by mi bylo z niego korzystac, w sumie ciagle leze, chcialam tylko napisac kilka slow i usciskac was internetowo, komputer przyniosla mi na moment kolezanka z sali obok :) ogolnie tak w wielkim skrocie to trafilam tu niespodziewanie z porzadnie skrocona szyjka, rozwarcia nie mam, ale zastrzyki na plucka juz dostalam.. caluje was mocno i mam nadzieje ze niedlugo odezwe sie z domu, buziaki dla was i dzieciaczkow :*

Biedna ANIA:( Trzymaj sie MOCNO!!!!

jestescie jeszcze dziewczyny?

reklama
Karmelka jest osobny dział o ciążach mnogich, i tam są dziewczyny, które mają nie tylko termin na listopad, ale na inne miesiące, ale również mamy urodzonych już bliźniaków, a w chodzi o to żeby dział Listopad był przejrzysty i żeby szybko się mogło znaleźć potrzebne informacje, taki już los moderatorki, same poparłyśmy kandydaturę anbar jako moderatorki i skoro uznała że ten temat słabo się będzie rozwijał to pewnie by tak było.
Na dziale o bliźniakach są też bardzo fajne dziewczyny, i na pewno one Cie też zrozumieją i Twoją sytuację.

Czyli jestem na forum ja, i mój syn również Leoś, my z Holly pałamy uwielbieniem do tego imienia :D

No nieciekawie się tu u nas troszke zrobiło, co niektóre w szpitalach niestety.Trzymajcie sie mamuski i dzieciaczki jak najdłuzej w 2-pakach!!!!!

Ja zamierzam karmic piersią, ale zobaczymy co na to Matka Natura, niestety nie wszystkim jest to dane.Jak dla mnie to wybór indywidualny rodziców dziecka i nie neguje osob które chca karmic butelką.Kazdy ma wolny wybór.

Na dziale o bliźniakach są też bardzo fajne dziewczyny, i na pewno one Cie też zrozumieją i Twoją sytuację.

Czyli jestem na forum ja, i mój syn również Leoś, my z Holly pałamy uwielbieniem do tego imienia :D

hehe,dzięki za te complimenti Amerie:)no wiec na forum jestem tez ja i palam z Wami sympatia do tego samego imienia:)zauwazyłam ze o tej porze to juz wszyscy prawie spią.. :)
jakby co to miłej nocki.

co do karmienia piersią to ja bym bardzo chciała,przynajmniej te pół roku,no ale zobaczymy,bo z dwójka to troche przerazajaca perspektywa:)

córe karmiłam 3 miesiace,ale odciaganym z butli,bo cyca nie umiala za cholere ssac..teraz chłopaki sobie moze lepiej poradza,zwłaszcza ze jeden to Leoś:)

Ostatnia edycja:
Karmelka jest osobny dział o ciążach mnogich, i tam są dziewczyny, które mają nie tylko termin na listopad, ale na inne miesiące, ale również mamy urodzonych już bliźniaków, a w chodzi o to żeby dział Listopad był przejrzysty i żeby szybko się mogło znaleźć potrzebne informacje, taki już los moderatorki, same poparłyśmy kandydaturę anbar jako moderatorki i skoro uznała że ten temat słabo się będzie rozwijał to pewnie by tak było.

rozumiem...przecie4z nie mam pretencjii...

spac nie moge;(

reklama
Do góry