Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
progesteron poniżej jakiejkolwiek przeciętnej, mam nadzieje że u was dobre wieści, pozdrawiam
witam wszystkie nowe listopadówki na forum, jestem tak zmęczona i zestresowana że nawet nie mam kiedy tu do was zaglądać, mój juniorek jest chory od wczoraj ma 40 stopni gorączki i w żaden sposób lekami nie możemy mu jej zbić na dłużej niż godzina do 1,5, byliśmy u lekarza robimy wyniki, pierwsze już są - wynik moczu - i tam wszystko ok, więc problemy z drogami moczowymi odpadają, czekamy do rana na wyniki krwi i zobaczymy, jejku czuwamy z mężem na zmiane przy nim a nasz bidoczek jest taki osłabiony, wyć mi się chce - ale mam czekać bo osłuchowo nic mu nie jest, gardło blade no wręcz idylla a temperatura ciągle 39,9,38,8 - jestem wycieńczona. Odebrałam też swoje wyniki badań i oczywiście tak jak przy pierwszej ciąży - zapalenie dróg moczowych i jutro po luteinkę bo ciąża zagrożona poronieniem, progesteron poniżej jakiejkolwiek przeciętnej, mam nadzieje że u was dobre wieści, pozdrawiam