mama2010 mam to samo mdli mnie ale nie wymiotuje, straszne tez juz bym wolala zwymiotowac niz ta ciagla ciezkosc na zoladku, a co do snu to tez trudno mi sie zasypia i wnocy conajmiej dwa razy wstake na siku a potem zasnac nie moge bo mnie mdli:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Na USG było widać pęcherzyk. Mam nadzieję, że beta wyszła dobra, przynajmniej do przedwczoraj ładnie rosła. Na razie nic się nie dzieję, brzuch mnie nie boli, plamień nie ma ale żadnego śluzu też nie więc nie wiem czy to dobrze. Pocieszam się tym, że gdyby to była ciąża pozamaciczna to plamienia dalej by były i bolał by brzuch. Poza tym chyba bardziej by koło mnie skakali.