reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

Ja książki o ciąży zacznę czytać od połowy czerwca, bo 14 i 16 mam dwa egzaminy, które muszę zdać bo powtórka dopiero w grudniu a tuż po porodzie nie ma szans ...

Wczoraj wieczorem byłam jeszcze na nauce tańca - zapisałam się zanim się dowiedziałam i na razie póki wszystko jest ok mam zamiar chodzić a po tym padłam zupełnie.

Kurcze Dziewczyny ... strasznie mi źle ... płakałam cały ranek jak się dowiedziałam i nie mogłam się zupełnie pozbierać ... teraz też mi się szklą oczy :-( od tego wszystkiego zaczęła mnie strasznie boleć głowa i brzusio :-(
Straszne to ...

reklama
Za to przerobiłam juz książkę pod tytułem "Macierzyństwo to łatwizna..... i inne kłamstwa, które słyszą świezo upieczone mamy" Claudine Wolk.
Tez świetna ksiażka i napisana z humorem, dotycząca spraw juz po porodzie.

Kasia B mnie tez skręca od tych wiadomości i mam takie nerwy ze hey!!!!!!
I wiesz co, zauwazyłam ze wg suwaczków jestesmy w tym samym czasie ciąży.

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście lori też masz prognozowany termin na 26 listopada?

ja żeby trochę sobie humor poprawić wyciągnęłam moje fotki z USG i zrobiłam sobie ich zdjęcia telefonem. Zaraz wkleję w odpowiednim wątku.

Tragedia narodowa.. to straszne, jak przeczytalam gdzies pierwszy raz to myslalam ze to jakies niepowazne zarty.. a pozniej wlaczylam tv.. ehh smutny dzien.

Egrunia dzisiaj zamierzam zajsc do sklepu tego bo bede w centrum, obawiacm sie ze ceny moga byc wysokie, ale i tak pojde z ciekawosci..

Bylam i wrocilam, mieli tylko bielizne a sukienek nic.. :/

Co tak cicho dziewczynki dzisiaj siedzicie? Jak tam samopoczucie?

reklama
No dzisiaj strasznie cicho na forum :) Wszystkie zajete, zalatane :) No to lipka Elzu że nie kupiłas tej sukieneczki :(
Ja dziś zmeczona jestem, padne szybko jeszcze sprzatałam z moim P. piwnice i juz nie mam sily.

Do góry