reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Amerie pasek albo jakaś tasiemka i będzie dobrze :) powiedz dla teściowej, że zależy Ci żeby brzuszek było widać i nałóż ten pasek jeszcze w domu bo jak teściowa zobaczy zdjęcia z wesela to wtedy może się wkurzyć :)

Witam piątkowo.
Widzę,że narzekacie na pogode a ja się delektuje słonecznymi dniami-w Szkocji od 4 dni słonko sobie przypomniało,że zaległości z lata ma i nadrabia :)
Ja mam przed sobą 8h pracy i weekend-to oraz słonko napawa mnie dziś optymizmem :)

Witam :)
Dziękuję za kciuki. U nas wszystko w porządku, dzidzia obróciła się już głową w dół więc mi ulżyło :) Bryka coraz więcej, a jak się rozkręci to szaleje jak jej siostra he he. Skąd te dzieci mają tyle energii. Małgosia po przedszkolu jeszcze popołudniu była w stanie nas "wykończyć" Ona ma energie za nas wszystkich. Dziś znów dzielnie poszła do przedszkola i Pani ją pochwaliła a ja aż rosłam z tego szczęścia :)
A co do urodzin dziecka to baśka ma rację, przy pierwszej ciąży często rodzi się blisko terminu albo i po nim. Moje koleżanki wszystkie rodziły koło tygodnia po wyznaczonym. Nam się udało punktualnie w 40 tyg. jak było wyznaczone :) Także sobie cierpliwie poczekam na 12 i nawet się cieszę wolałabym nie wcześniej. Niech się dobrze dzidzia przygotuję :)
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Dziewczyny a ja mam jakieś bóle brzucha od 5 rana :( wzięłam już 2 nospy forte i nic..
Do tego tak obfite upławy, że mi się po nogach lało jak wstałam rano do łazienki.. czy to mogą być wody płodowe?

Witam drogie panie! :-)

Dopiero teraz się odzywam - po tygodniu. Niestety przyczepiło się do mnie jakieś przeziębienie: wieczne kichanie, katar, bóle uszu. Odezwał się też nieżyt nosa, którego przed ciążą nie wyleczyłam. Poza tym w moim życiu tyle się teraz dzieje. Mnóstwo stresów i oczekiwania. Co niektórym znany jest pewnie temat związany z naszą trudną sytuacją mieszkaniową. No właśnie, liczymy na to, że teraz wszystko się rozstrzygnie. Nic jeszcze wam nie zdradzę - nie chcę zapeszać.
Lilianna, nasza córcia, coraz częściej daje o sobie znać. :-) Uwielbiam to, gdy się wierci i zmienia pozycje w moim brzuszku. Wiem, że jest i reaguje na otoczenie. Niesamowite!

Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki!

reklama
ixidixi mowili nam ostatnio w szkole rodzenia, że może tak sie dziac, ze odchodza wody płodowe...gdyby czesto sie to działo to powiedzieli, że można założyc podpaske taka zwyklą jak bella i zglosic sie do izby przyjec a oni sprawdza czy to wody plodowe...ale moze też tak byc ze masz duże upławy, ja też tak czasem mam...

Do góry