reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

ania_ch0 - bardzo ci dziekuję właśnie te % były problemem. Całuję :*

Ixidisi - trzymaj się kochana dzielnie.

Moja bratowa w tym roku w styczniu 26 wyladowała w szpitalu bo mia,ła rozwarcie na 3 palce i skurcze. Biedna przeleżała w łóżku szpitalnym do 4 marca nie wstając z niego wogóle. Łóżko miała podniesione do góry żeby nogi były cały czas w górze. Mama chodziła ją myć a przy łożku miała miskę do sikania. Także powiem wam ze podziwiałam ją wytrzymała to a to wszystko dla dziecka. Mała urodziła się 4 marca a termin miała na 30 marca. Także da się utrzymać dzidziusia w brzuszku ale trzeba to wytrzymac chyba psychicznie. Dlatego wszystkie oszczędzajmy się i wszelkie dolegliwości konsultujmy z lekarzem. Musimy wszystkie donosić do terminu bezpiecznego dla dzidziusia.

reklama
Dziewczyny, szczególnie te z Wawy i okolic - zajrzyjcie proszę do wątku: Skąd jesteście? - bo właśnie umawiamy się na spotkanie w Wawie, w najbliższą sobotę, 11 września ok 17tej :-)

Trusia, mam nadzieję, że to tylko "taki dzień" a nie pierwsze objawy choroby :-(

Magda, witamy :-) ja mam termin na 28 więc 2 dni po Was :-)

asienka - trzymaj sie, będzie lepiej.

elzu - jeśli to zespół cieśni nadgarstka, to kup sobie podkładkę pod mysz z silikonową poduszką i ściskaj gumowe piłeczki w ręce - pomaga :) . Z tym, że ja to miałam od komputera i bolał mnie bardziej nadgarstek niż kciuk..

O rety, piszecie i piszecie, trudno przeczytać to wszystko.
Witam nowe Mamusie:):)
Ja dziś byłam w delegacji (120 km) na szczęście nie musiałam kierować. Bardzo długo nam zeszło i przez to nie dałam rady iść na 1 zajęcia SR:/ jestem strrrrasznie zła i za to jutro idę do gina po L4.
Mam już dość chodzenia do pracy. Zwłaszcza, że szefowa ma w nosie to że jestem w 7 mies. ciąży.

Hej Magda :-)

Ja dziś mam dzień odwiedzin - przyjechał tata ze swoją żoną - trzy lata ode mnie starszą, nawiasem mówiąc. Nie przepadam za nią - choć starałam się podejść do niej bez żadnych uprzedzeń... Ale, jego życie, jego sprawa.

W każdym razie dostałam od babci gar pysznego bigosu, drugi gar mojego ulubionego ryżu z jabłkami, i parę zamrożonych rzeczy - domowe pierogi ruskie, paprykę faszerowaną, gołąbki i kluski na parze. Ale będzie wyżera ;-)

U nas kolejny zimny dzień, wyskoczyliśmy z R. na małe zakupy i przy okazji doszłam do wniosku, że w sklepach z ciuszkami dzieciaczkowymi zmiany... Sam jesienno zimowe ciuszki - całkiem, całkiem... Kupiliśmy jedną kurteczkę.

A - i jeszcze jedną rzecz od babci dostałam - moją własną niemowlęcą pościel, jest słodka, delikatna i w idealnym stanie. Cieplutko mi się na sercu zrobiło :-)

reklama
O rety, piszecie i piszecie, trudno przeczytać to wszystko.
Witam nowe Mamusie:):)
Ja dziś byłam w delegacji (120 km) na szczęście nie musiałam kierować. Bardzo długo nam zeszło i przez to nie dałam rady iść na 1 zajęcia SR:/ jestem strrrrasznie zła i za to jutro idę do gina po L4.
Mam już dość chodzenia do pracy. Zwłaszcza, że szefowa ma w nosie to że jestem w 7 mies. ciąży.

Podgrzybku ja byłam na zajęciach SR.
Zaskoczę Cię: we wtorki i czwartki o 13:00 są zajęcia ruchowe w ramach SR a w poniedziałki tylko wykłady. Jak dla mnie bardzo pozytywne wrażenie zrobiły te zajęcia.

Do góry