reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Kurcze 30 tydzień..... Myślicie, że Maleństwo IXI dałoby radę jakby co, każdą to może spotkać. Tak jakoś ciągle o niej myślę i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że jeśli krwawienia ustąpiły to i skurcze znikną.

No i mnie coś łapie, każdy poranek to ogromny ból gardła. Zajadam cytrynę i górę owoców. Ta paskudna pora roku się zbliża.

A czy u was też tak wieje? Wszystko co może fruwa, okna nie da się otworzyć.

Idę męża na obiadek zawołać, dziś schabowe i mielone :)

No dziewczyny ten chłodek w mieszkanu z powodu braku grzania jest już nie do zniesienia. Mogliby już zacząc grzać, jest mi z leksza zimno :angry:. Chętnei bym wzięła ciepłą kąpiel ale nie można :-(.

Ja też nie wiem co na obiad zrobić :baffled:. Nie wiem co bym zjadła, hmmmmmmm

trusia - jasne, że by dało radę, przeżywalność wcześniaków z 30tego tygodnia jest coś w okolicach 94%. Ale mam nadzieję, że poczeka jeszcze z 8 tygodni :).

Dałoby radę tylko mogą być mikrowylewy, kłopoty ze wzrokiem i musiałby pewnie maluch trochę czasu spędzić w szpitalu a to nic przyjemnego. Później ciągłe wizyty i kontrole u okulisty, neurologa itd.
Trzeba po prostu być dobrej myśli i wierzyć że chociaż te 4 tyg jeszcze pociągnie. Znaczy Ixi :)

Zalgol nóżki sobie wymocz w ciepłej wodzie, ciepłej herbatki napij i schowaj pod kocyk.
A dziewczyny nie spekulujmy o Ixi, bo na pewno wszystko będzie dobrze i nie ma co gdybać.
Musi być.
Nasze forumowe kciuki będą na pewno zaciśnięte.

hmm...makaron dobry i szybki pomysł na obiad :D dzięki dziewczynki :*
Narazie wcinam musli z jogurtem-jakoś mnie tak naszło :D

U nas zimno w domku jeszcze nie jst tragiczne,bo ja w krótkim rękawku po domu śmigam,ale jak leżę to pod kocykiem oczywiście ;)

Jeśli chodzi o IXI - nie ma co gadać "co by było gdyby",bo musi być dobrze!!!Jest napewno pod dobrą opieką i trzeba być dobrej myśli :) W każdym bądź razie jesteśmy z nią "duchem" i trzymamy kciukasy!!!

reklama
Do góry