reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Samochód to skarbonka bez dna, niestety..

Rachel i tak malo płacisz za złobek dla córci bo w wawie sa drozsze. Ale wogole to tragedia z tymi złobkami i przedszkolami ze tylko kosztuja;/

Dobrze ze sa juz informacje od ixi. Kurcze biedulka sie nalezy w tym szpitalu, ale mamnadzieje ze dotrzyma do 38 tygodni chodz nie wiem czy da rade ze skurczami.

reklama
Samochód to skarbonka bez dna, niestety..

Rachel i tak malo płacisz za złobek dla córci bo w wawie sa drozsze. Ale wogole to tragedia z tymi złobkami i przedszkolami ze tylko kosztuja;/

Dobrze ze sa juz informacje od ixi. Kurcze biedulka sie nalezy w tym szpitalu, ale mamnadzieje ze dotrzyma do 38 tygodni chodz nie wiem czy da rade ze skurczami.
oby do 34 wytrzymała to już będzie super!!każdego dnia dzidzia przybiera na wadze,jak już będzie 2 kg wazył,znaczy ze donoszony.trzymamy kciuki za jak najdłużej!!

jezuu,to my w krakowie mamy jakąś "taniochę",ja za szkołe podstawową płace 1000 zł/m-ąc.za przedszkole było 350 zł...

Ufff, dobrze, że są wieści od Ixi...chyba tu jakieś modły zacznę odprawiać, żeby jeszcze trochę wytrzymała...

a z tymi samochodami to tak już jest....ciągle coś, jak nie przeglądy to opony, jak nie opony to klocki....póki są to rzeczy, które trzeba wymieniać z okazji eksploatacji to jeszcze ok, gorzej jak psuje się coś co nie powinno....przeważnie nie powinno ani się psuć ani tyle kosztować :crazy:

a ja znowu zrobiłam ciasto z marchewki....i już zasunęłam całkiem niezłą porcyjkę...hihihhiihiihi od tego beta carotenu z marchewki moja Laura urodzi się już opalona ;-)

trzymajcie się ciepło~!

To ciasto marchewkowe jest naprawde takie pyszne?? Kurcze ja jakos sie nie moge przemuc zeby je zrobic. Bo kojarzy mi sie tak warzywnie a ciasto to ciasto:)

Heloł :p
Dzisiaj mam dzień leniuchowania po pracowitym weekendzie :)
Leżę sobię od rana w łóżeczku i szukam na all reszty wyprawki dla naszego małego ;)
Teraz mała przerwa na jedzonko - wcinam sobie Bruschettę z pomidorami - polecam,jest pyyycha - mniam,mniam,mniam... Na obiado-kolację robię dziś naleśniczki z sosikiem ze świeżych malin ;)

ixi-trzymaj się w "dwupaku" jak najdłużej !!Każdy dzień na wagę złota!!

hej dziewczynki, wapadłam na szybkiego poczytac posty, dobrze, ze jest info od ixi, my dzisiaj domknęliśy list wyprawkową, jeszcze tylko wózio..o mały włos nie daliśmy się namówić na szmelc, zaczęłam czytać opinie o Arte3x3 i się za głowę złapałam, a już prawie zamówiliśmy. U mnie leje jak z cebra, oki uciekam na szkołe rodzenia, pozdrawiam Was cieplutko!

Violett jak zrobisz to napisz, ja też już kilka razy wczytywałam się w przepis i jakoś tak nie mogę się przemóc... Uwielbiam marchewkę, ale surową- na ciepło w cieście.... hm, co najmniej podejrzane :)

reklama
co do ciasta marchewkowego.... podobne mam odczucia ciasto i marchew??..... nie pasuje mi.
Ixi trzymam kciuki mocno, trzymaj się jak najdłużej.
Dziewczyny jak tam na szkołach rodzenia? Same chodzicie? jakie wrażenia?
Ja zaczynam w sobotę :)

Do góry