rtyska
Mamusia :)
Mój wujek zachorował na polio po polskiej szczepionce która zawierała za dużą dawkę, organizm nie był w stanie wytworzyć przeciwciał i teraz jest inwalidą... Dlatego u mnie w domu moja mama zawsze bardzo bała się polskich szczepionek.
Dobrze poznać wasze zdanie bo my mamy właśnie dylemat...
Wiem że tych szczepionek już nie ma i że to było dawno, ale strach pozostaje, tym bardziej że wtedy zachorowała wiele osób
Jak moja mama nie zgodziła się na szczepienie mojej siostry to w przychodni wręcz na nią wrzeszczeli, zgodziła się po kilku ciężkich tygodniach. Siostra miała jakieś powikłania po tej szczepionce była w szpitalu, teraz jest zdrowa ale czy warto było ryzykować.... Ciężki temat, na prawdę
Dobrze poznać wasze zdanie bo my mamy właśnie dylemat...
Wiem że tych szczepionek już nie ma i że to było dawno, ale strach pozostaje, tym bardziej że wtedy zachorowała wiele osób
Jak moja mama nie zgodziła się na szczepienie mojej siostry to w przychodni wręcz na nią wrzeszczeli, zgodziła się po kilku ciężkich tygodniach. Siostra miała jakieś powikłania po tej szczepionce była w szpitalu, teraz jest zdrowa ale czy warto było ryzykować.... Ciężki temat, na prawdę

Jutro o 11 mam być na oddziale, chciałabym żeby mnie już oficjalne wypisali... i żebyśmy mogli czekać na rozpakowanie w domu. Jestem do tego stopnia niechętnie nastawiona na pobyt tam, że byłabym w stanie uciec i mieć ich wszystkich gdzieś

Pewnie nie był zadowolony, że ktoś sobie zrobił półeczkę na jedzenie z jego domku