kasiazar- jejku jak ci zazdroszczę :-) już się nie mogę doczekać, aż będę przynajmniej w tym tygodniu co Ty. Z płcią, to powiem Ci, że koleżanka przez całą ciążę była przekonana, że będzie córcia, jak zobaczyła siusiaczka, to krzczała, ż podmienili jej dziecko, i miała depresję poporodową, dlatego dobrze, że dowiedziałaś się bardziej profilaktycznie.
elzu- oj rozumiem cię kochana u mnie to amo nadgarstek plus 3 palce w dłoni zdrętwiałe, no cóż chyba musimy to przetrwać
mati- dzieki Bogu nie udało się temu oszustowi!!!

opowiedz wiecej na ten temat, na czym polegało oszustwo
anbar -ty też już 35 tc. matko!! ten czas jest nieubłagany, dopiero pisałyśmy o dwóch krechach, chyba sobie poczytam poczatki forum
ixidixi-podpisuję się pod tym co piszą dziewczyny
rachel- trzymam kciuki aby się poprawiło
jola-ja dokładnie mam to samo, wczoraj pobolewanie jak na okres, a dzis też, plus ukłocia , na szczęście krótkotrwałe
Anarien - nóż się w kieszeni otwiera jak pomyslę co oni z Tobą wyprawiaja..masakra, bądź silna
roziaa- z jednej strony fajnie bo dużo kaski, a z drugiej u mnie było by kiepsko,pewnie dostałabym już wypowiedzenie kredytu
goncia- niestety pisała anarien, że ma tel zablokowany
Jejku wiecie, że moja koleżanka urodziła w terminie chłopca, ma 1700g

miała coś z łożyskiem , synek jest taki malusienki! A ja dziś jem, jem, jem, jem i zaraz pęknę