reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

współczuje Wam z tą glukozą, ja myślałam, że tych 50g nie dam rady, a dali mi popić...

ixi - w ogóle nie jestem zadowolona... jak mi ostatnio z tą szyjką powiedział, że 1cm i w ogóle.. a potem poszłam do innego, i się śmiał, że ten co mi to powiedział to chyba nawet nie sprawdził.. A co się nastresowałam to moje. Ale niestety nie mogę zrezygnować, bo ordynator.

reklama
przysszla-mama - witam, cieszę się, że do nas dołączyłaś :)

Ja za wizytę u mojego gina płacę 80zł i wliczone w to usg na każdej wizycie. Przeraziłyście mnie, że tyle płacicie :-/

Ja badania na glukozę nie miałam, mój gin stwierdził, że na początku mam po 2h po jedzeniu zbadać glukozę i jeśli będzie w normie to nie będę musiała pić tej glukozy. Miałam 83 mg/dl (norma jaką podali to 70-115mg/dl). Współczuję Wam tego badania bo widzę, że dla wielu z Was nie jest szczególnie przyjemne :-/

IXI ci lekarze to jednak trochę naciągacze.
Trochę??? Mi taki kretyn, bo inaczej nie mogę nazwać , nawijał makaron na uszy, powiedział, że na 99% córka, nie dostałam żadnych zdjęć ani nic i krzyknął 150zł. wrr
mati- czy to czasem, nie wydarzyło sie we wrocławiu, bo kuzynka miała podobną sytuację, mieszkanie też przestrzenne i facet kręcił jak sie dało, zjawiał sie kiedy mu pasowało, tak jakby obawiał się, że może ktoś na niego czekać w tym mieszkaniu.

Dziewczyny wstyd sie przyznać :sory: ale mam takiego lenia od 3 dni aż tu nagle otwieram pokrywkę z zupą, a tu kotki, mchy i porosty, a jakie ciekawe wzory. Dosyć tego lenistwa! Idę sprzątać, bo mnie ten potwór z garnka pożre.

agrafka_7 mając takiego potwora w domciu powinno ci być raźniej że nie jesteś sama:-)

no cóż, większość ginekologów dba, niestety, o własną kieszeń.
ja też chodzę prywatnie i płace 150 zł za wizytę 1 raz w m-cu. za każdym razem mam USG. za te duże płaciłam jakieś 100 zł dodatkowo. ale w poniedziałek mam właśnie to duże , już ostatnie i mam je gratis. poza tym lekarz jest pierwsza klasa. prowadziłam u niego pierwszą ciążę i nie wyobrażałam sobie, żebym teraz mogła iść gdzie indziej.
zrobił mi cc. na mój telefon został na dyżurze. potem w szpitalu był codziennie i osobiście mnie doglądał. a żebym nie musiała wracać do szpitala lub zostać dłużej ze względu na szwy, specjalnie dla mnie przyjechał do swojego prywatnego gabinetu w dniu, kiedy nie miał przyjęć. i to wszystko za darmochę.

na koniec dostał od nas whisky dużą butlę, bo uważam, że mu się należało.

teraz jak zacznę chodzić już co 2 tyg. to opłata leci w dól o połowę.

mati- czy to czasem, nie wydarzyło sie we wrocławiu, bo kuzynka miała podobną sytuację, mieszkanie też przestrzenne i facet kręcił jak sie dało, zjawiał sie kiedy mu pasowało, tak jakby obawiał się, że może ktoś na niego czekać w tym mieszkaniu.

Agrafko mój przypadek miał miejsce w Elblągu. Widocznie schematy powielają się, niezależnie od miejsca.

Podekscytowana swoim problemem nie przywitałam się z nową mamusią. Ja i Lilcia pozdrawiamy przyszłą-mamę. :-)

czesc dziewczyny, jak tylko odeśpię zabieram sie za nadrabianie zaleglosci, moja gin pozwolila mi wyjsc do domu bez wypisu, bo badania wyszly ok a wiadomo ze w domu zawsze lepiej niz w szpitalu ;) czujemy się dobrze, tylko sennie strasznie. Mam nadzieje, ze u was wszystko w porzadku calujemy :*

unicestwiłam potwora , nie jestem sama, bo mam pieska :-)
a co do naciągaczy to wychodzą oni jak Zabłocki na mydle.. poczta pantoflowa jest najskuteczniejsza, więc długo nie poszaleje.
mati- tak ajk mówisz, oszustów nie brakuje, w każdej z resztą dziedzinie
przyszła-mama- witamy serdecznie :-) może to będzie listopad? a może grudzień? to się okaże :happy:
ania- to dobra wiadomość :-) w domciu zdecydowanie lepiej !

Hej dziewczyny:)
Mogę do Was dołączyć?
Mam termin na 3.11 będzie chłopiec- Daniel.
Wczoraj byłam na wizycie u gina i niestety siedzi na tyłku- nikłe szanse na odwrócenie więc chyba będę miała cesarkę.

reklama
czesc dziewczyny, jak tylko odeśpię zabieram sie za nadrabianie zaleglosci, moja gin pozwolila mi wyjsc do domu bez wypisu, bo badania wyszly ok a wiadomo ze w domu zawsze lepiej niz w szpitalu ;) czujemy się dobrze, tylko sennie strasznie. Mam nadzieje, ze u was wszystko w porzadku calujemy :*
Aniu super ze jestescie juz w domku :) Odpoczywaj jak najwiecej teraz:)

Hej dziewczyny:)
Mogę do Was dołączyć?
Mam termin na 3.11 będzie chłopiec- Daniel.
Wczoraj byłam na wizycie u gina i niestety siedzi na tyłku- nikłe szanse na odwrócenie więc chyba będę miała cesarkę.
Oczywiscie ze mozesz, gratuluje synka :) Napisz cos wiecej o sobie:)

Do góry