E
Eirema
Gość
bo teraz to wygląda tak, że uprasuję 3 pajacyki i siadam odpocząć
Ja prasuję na siedząco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
bo teraz to wygląda tak, że uprasuję 3 pajacyki i siadam odpocząć
Po prostu kamień z serca nam spadł.
. Ja mam podobną sytuację jak Ty. Główka naszego Karolka jest bardzo niziutko i się trochę pcha co może powodować skracanie szyjki. Tylko , że mi odrazu dali fenoterol 6x na dobę przez 3 dni a potem zmniejszono do 4 i jeszcze obserwowali czy nic się nie dzieje po tej mniejszej dawce. Całe szczęście nic się nie działo i wypuścili mnie po tygoniu. Ale nadal mam go brać bo tam wszystko bardzo mięciutkie i rozpulchnione, więc trzeba łykać ten Fenoterol do 37 tc. A moja ciąża też przebiegała tak ładnie książkowo. Ech...
się przytrafił w formie szpitala. Mam nadzieje , ze zdążymy. Męzuś się prawie wszystkim teraz zajmuje, prasowac też pewnie bedzie musiał :-).Tak się zastanawiam czy nie poprać już część ciuszków, raz ze nie moge sie juz doczekac a z drugiej strony, ze potem moze mi być cięzko co o tym sądzicie?![]()

anabar Ty masz już 36 tydzień o rany chyba ktoś chce do mety pierwszy dobiec hehe, no to się faktycznie niedługo zacznie w końcu jutro już październik. ale szok hoho.