reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

Dzień dobry:)
Ale czytania przysparzacie od rana ;) Ledwo można nadrobić.
Straszycie mnie tym praniem prasowaniem i pakowaniem toreb. Ja jeszcze w zupełnym proszku. A większość ciuszków 150 km stąd, czyli u rodziców. Pasuje się zabrać za kupowanie koszul dla siebie i pościeli dla małego, bo nie mam nic ;) A u was już tak pięknie pościelone łóżeczka:)
Ale u nas remont trwa i nie wiem kiedy się skończy więc nawet lepiej bo by się zakurzyło wszystko.

UWAGA ! W listopadzie pełnia księżyca 21 ;) Szykować się:)

reklama
Hej dziewczyny!!!
Ja dzisiaj prawie bezsenna noc, zasnęłam ok 3 :/ a obudziałam się o 8:30 więc chyba oczy na zapałki ale co zrobić jak spać nie mogę. małż dzisiaj przyjechał ze szkolenia więc weekend spędzamy razem, wzoraj strasznie twardniał mi brzuch, nie wiem czy to skurcze czy co- może te przepowiadające.Kurde mam nadzieję, że się nie przeterminuję do tej pełni, chciałabym urodzić pod koniec października, zobaczymy czy mój synek da się namówić :D
pozdrawiam Was !!!!

Ta pełnia to też w okolicy mojego terminu:)
Amerie tez miałam ostatnio takie rozterki,że mogę być jedną z ostatnich. Ja termin według OM mam na 29.11 według USG na 25.11 i też się obawiam,żeby w okolicach 10 grudnia nie urodzić bo ja na obczyźnie i kupiłam już mamie bilet tutaj na 3 tygodnie 22.11-13.12 więc bardzo liczę na te pełnię,bo chciałabym aby mama się zdążyła nacieszyć pierworodną wnuczką oraz i ja też liczę na pomoc w tych pierwszych dniach po porodzie.

Witam piątkowo :)
Właśnie odprowadziłam Małgosie do przedszkola i jestem po śniadanku i zaraz znikam leżakować, bo coś wieczorem brzuch mi twardniał, trzeba więcej odpoczywać jak nic.
a na razie piję herbatkę z cytrynką i miodem już profilaktycznie hehe.
Milego dzionka papa

Amerie - to może się spotkamy, bo ja mam termin na 16 ;)
Ale by się dziadek ucieszył gdyby mu się wnuczuś urodził w jego urodzinki:)

Zwłaszcza że dziadek będzie kończył okrągłe 50 lat ;) cichaczem chce mu zrobić prezent żeby na 50-tkę był już prawdziwym dziadkiem, ale to też zależy od naszego Leosia upartego.
Skorpionica ja też dzisiaj dzień pod kołderką zaliczę, spać mi się chce strasznie i też się nie wyspałam, brzuszek w nocy bolał, mały kopał i tak w kółko.

witam,
nie odzywałam się parę dni, bo w domu miałam bardzo napiętą sytuację z mężem i wszystkiego mi się odechciało.
dzisiaj już jest lepiej i mam nadzieję, ze do końca dnia będzie już zupełnie dobrze.

a tak wogóle to na moim kalendarzu widzę już listopad w pobliżu :-). zrywałam dzisiaj kartki z takiego potrójnego i listopad już na wierzchu. kurcze. normalnie cieszę się :-).

Zwłaszcza że dziadek będzie kończył okrągłe 50 lat ;) cichaczem chce mu zrobić prezent żeby na 50-tkę był już prawdziwym dziadkiem, ale to też zależy od naszego Leosia upartego.
Skorpionica ja też dzisiaj dzień pod kołderką zaliczę, spać mi się chce strasznie i też się nie wyspałam, brzuszek w nocy bolał, mały kopał i tak w kółko.

No to Leoś zrobiłby niesamowitą niespodziankę dziadkowi! :D będziemy trzymać kciuki!

A tak w ogóle to ja cały czas myślę, że moja Laura to zacznie się pchać na świat dopiero jak zobaczy 12 miesiąc w kalendarzu...mam termin na 28.11 więc jest duuuuża szansa....no, ale zobaczymy! :D

Skorpionica i Amerie - zazdroszczę Wam tego dnia pod kołderką....ja niestety muszę się ruszyć z domu i w dodatku publicznymi środkami transportu bo mi mój P. samochód zabrał... :-( jakoś mi się to nie uśmiecha... :-(

Magda - trzymaj się - ja pomimo częstych ostatnio spięć z moim P też staram się skupiać na tym, że dzidzia już niedługo będzie z nami :-) i tym się cieszyć! :D

reklama
Dziewczyny a w pażdzierniku to kiedy pełnia wypada??? :D Nie żeby mi zalezało urodzić tak wczesnie, ale będzie trzeba się pilnować hehe....

Ja mam termin na 18.11 ale jakoś tak obstawiam pierwszy tydzień listopada....oby!

Do góry